GYMNASTIKA ŘÍČANY

1. 1. 2020

Střední Čechy ovládly gymnastky
z našeho oddílu!

Závodní smršť nastala v sobotu
16. listopadu, kdy se naše závodní družstva účastnila závodů na třech místech republiky – Dobřichovice, Říčany a Příbram. Na Poberounském dvojboji (prostná + přeskok) v Dobřichovicích cvičily gymnastky trenérky M.Vašutové a nejvíce se zde dařilo Nikol Kopřivové, která ve své ktg. zvítězila. Další medaili – konkrétně bronozovou přidala Gabča Válková.

Z Dobřichovic se vraťme na domácí říčanskou půdu, kde své první závody uspořádali naši „sousedé“ z Mnichovic – organizace byla velmi pěkná a našim závodnicím se zde moc dobře cvičilo – výsledkem bylo 2x stříbro z dopoledních závodů nejmladších kategorií a 2x bronz z odpolední části.

Velké věci se ovšem mezi tím děly v Příbrami na Přeborech Středočeského kraje (závod družstev) ve sportovní gymnastice. Kam vyrazily svěřenkyně J. Jechové, B. Bernardové a L. Cirkvové. Družstva rozdělená do závodních lig dle věku a výkonnosti prošla postupně celým čtyřbojem a výsledky byly  nad naše očekávání (i když musíme přiznat, že trenérky takové cíle měly). Třikrát zlato a třikrát titul přebornic Středočeského kraje! Naše gymnastky byly na letošních přeborech neporazitelné a jsme na ně moc pyšné!

Tuto pomyslnou zlatou tečku píšeme za rokem 2019. Děkujeme všem příznivcům a rodičům, kteří vedou děti ke sportu, a především pak těm, kteří jsou věrni našemu oddílu.

Těšíme se na další úspěšný rok 2020 s vámi!

Kolektiv trenérek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena