Gymnastika Říčany

29. 8. 2020

Letní gymnastické prázdniny

 Dva měsíce letních prázdnin bývaly v minulých letech ve znamení odpočinku, především pro všechny děti. Protože se ale v poslední době nic nedělo podle klasického programu, i u nás letos v létě nastala změna. Závodní gymnastky měly možnost trénovat každý týden minimálně dvakrát, tréninky byly dobrovolné a nahradily dobu, kdy jsme nemohly trávit čas v tělocvičně.

Letošní léto byl na každý týden prázdnin připraven program pro příměstské tábory, které probíhaly v Říčanech, Mnichovicích i Strančicích. Převážně se jednalo o příměstské tábory s gymnastikou, měli jsme zde ale poprvé i velmi úspěšný tábor s parkourem a nechyběla ani soustředění pro závodní děvčata a chlapce. Během léta se nám v tělocvičnách vystřídalo téměř 300 dětí. Kdo s námi nestihl být toto léto, nemusí být smutný, i za rok se určitě budeme scházet a už nyní se moc těšíme!

Od září cvičíme opět v Říčanech a ve Strančicích, kde jsme loni otevřeli svou novou gymnastickou tělocvičnu a letos přibude díky velkému zájmu druhý prostor. Zájemci o přihlášení do kurzů v novém školním roce najdou rozvrhy na www.gymnastika-ricany.cz, více informací rády poskytneme na emailu gymnastika-ricany@seznam.cz.

Jitka Jechová a Barbora Bernardová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena