Gymnastika Říčany

30. 5. 2021

Vracíme se

Konečně jsme se dočkali… Sice jsme se ještě nesešli v tělocvičně, která je pro závodní gymnastický sport nezbytná, jako např. bazén pro plavce, ale radujeme se i z maličkostí – venkovních tréninků. Vidět se po několika měsících a společně si zasportovat v kolektivu je velká a příjemná změna nejen pro děti a aktivní sportovce, ale také pro trenérky, které v době uzavření tělocvičny začaly s online tréninky. A vězte, že vedení a příprava takového gymnastického tréninku na dálku není vůbec jednoduché.

Snad jsme na konci dlouhého tunelu, snad se již otevřou i tělocvičny a pomalu se začneme vracet do běžného režimu. Jsme si vědomi, že zapojit děti zpět, nejen do pohybových, ale celkově mimoškolních aktivit, bude nyní velmi náročné. Někteří jsou natěšení, jiní si přivykli na „nicnedělání“.

Je před námi velká výzva – dokázat děti opět namotivovat. Zároveň je tu i velký úkol pro všechny rodiče – přivést děti zpět ke sportu. Tak si držme palce, ať se vše daří a můžeme sportovat co nejdéle, je nejvyšší čas.

Připomínáme, že na léto máme již devátým rokem připravené příměstské tábory plné sportu, zábavy a zážitků – o více informací pište na náš email: gymnastika-ricany@seznam.cz

Jitka Jechová
a Barbora Bernardová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena