Gymnastika Říčany

5. 7. 2021

Nadějný konec školního roku

 Co se nepodařilo během téměř celého školního roku, se nám povedlo v posledních dvou měsících. Jsme zpět v tělocvičnách a užíváme si společného cvičení a tréninků. Konec roku je vždy náročný a plný vrcholných závodů, kvalifikací a mistrovství ČR… Letos je tomu jinak. Závodní gymnastky se dostávají zpět do formy, u někoho to jde lépe, u někoho hůře, někdo se tomu postavil čelem, jiný to vzdal hned na začátku; i v našich řadách si Covid a období uzavřených tělocvičen našel své oběti, bohužel. Některé děti se již do tělocvičny zpět nevrátily, ať už jde o gymnastky závodní či děti v rekreačních kurzech. Pevně věříme, že září bude jiné, „normální“.

V červnu se nám podařilo ještě uskutečnit tři nábory do závodních družstev a gymnastický oddíl z Liberce (kde se pyšní nejmodernější a největší gymnastickou tělocvičnou v ČR) pozval právě nás na přátelské závody – v rámci nastartování „běžného režimu“. Nadšení všech gymnastek z těchto závodů je velké – konečně máme zase cíl, hnací motor, motivaci.

Těžký, troufáme si říci nejtěžší školní rok v historii oddílu je za námi. Zvládli jsme ho, a to díky našemu úsilí (které již občas opadalo), víře, že to má smysl, ale především díky vám – příznivcům a obětavým rodičům, kteří nás po celý rok podporovali, ať už milými slovy, e-maily, nebo finančními příspěvky. DĚKUJEME!

Zápis do kurzů na nový školní rok 2021/22 proběhne prostřednictvím rezervačního systému. O jeho spuštění budeme stávající členy a nové zájemce informovat emailem – informace naleznete i na našich stránkách www.gymnastika-ricany.cz a na facebooku či instagramu.            

Jitka Jechová a Barbora Bernardová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena