Gymnastika Říčany

28. 8. 2022

 Krásné gymnastické léto

 

Během letních prázdnin jsme již tradičně (10. rokem) měly pro děti připravené příměstské tábory. Program nejen gymnastický - strávený v tělocvičně, ale také mnoho her, poznávání okolí, pobyt venku – v lese i na hřišti, nová kamarádství, spoustu zážitků, na které budeme dlouho vzpomínat. Již nyní se moc těšíme na další společné léto.

Závodní družstva absolvovala v červenci a srpnu svá soustředění – příprava na nový školní rok probíhala u nejmladších družstev příměstskou formou v naší gymnastické tělocvičně ve Strančicích, starší děvčata zlepšovala svou kondici a nové gymnastické prvky v gymnastické tělocvičně v Dobřichovicích. Gymnastky se také poprvé zúčastnily sportovního kempu, pořádaného naším oddílem ve Zbraslavicích – měly možnost vyzkoušet si spoustu aktivit (lezení na horolezecké stěně, lanové centrum, skákání na obří „trampolíně“, aquazorbing) – týden se velice vydařil a všechny odjížděly spokojené se spoustou zážitků.

Gymnastické kurzy na nový školní rok jsou již otevřené k zápisu, těšíme se na stávající členy i všechny nováčky. Nabíráme děti všech věkových kategorií, všech výkonnostních úrovní – kurzy jsou zkrátka určené pro všechny, kteří chtějí umět správně koordinovat své pohyby, posílit i protáhnout a zvládnout gymnastické prvky od základních až po složitější.  Nabíráme do naplnění kapacity – celkovou nabídku našich kurzů, včetně možnosti přihlášení najdete na gymnastikaricany.webooker.eu.

Závěrem bychom vás rády pozvaly na velkou gymnastickou akci, která bude probíhat v Říčanech v Centru Na Fialce o víkendu 24. a 25. září. V sobotu zde pořádáme Teamgym Cup - závod v teamgymu - trampolína a akrobacie pro děti všech věkových kategorií z celé ČR, v neděli pak Říčanské hvězdičky - závod ve sportovní gymnastice žen pro všechny dětské a juniorské věkové kategorie z celé ČR. Tak přijďte fandit, podpořit domácí a hlavně se bavit gymnastikou!

Jitka Jechová a Barbora Bernardová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena