HC COM-SYS ŘÍČANY

30. 4. 2023

Hráčům a trenérům HC COM-SYS Říčany se v letošní hokejové sezóně podařilo dosáhnout ohromujících výsledků, jak v nejvyšší krajské soutěži, na celorepublikových turnajích i mezinárodních turnajích. 

Klub současně vychovává 1.- 8. hokejové třídy, které od jeho vzniku (v r. 2016) postupně po ročnících nabírá. Nejstaršími oddíly jsou Starší a Mladší žáci, kteří ve své kategorii úspěšně konkurují největším ligovým klubům v ČR a umísťují se na  prvních příčkách. Naši Starší žáci vyhráli nejvyšší krajskou ligu, kde se vypořádali s takovými soupeři, jako jsou pražské týmy Slávia, Sparta, Hvězda porazili i Kladno a další.

Naše týmy se pravidelně účastní nejlepších mezinárodních turnajů, na kterých na kterých obsazují 1. místa:

Kategorie

ročník

soutěž/turnaj

umístění

poznámka

Starší žáci A

2009

Pilsen CUP

3

Mezinárodní turnaj + Výběr nejlepších týmů ČR

Starší žáci A

2009

O pohár města Poděbrady

1

 

Mladší žáci A

2011

O pohár města Topolčany

1

Velmi kvalitně obsazený mezinárodní turnaj.

3.třída

2014

O pohár města Cheb

1

 

3.třída

2014

CCM CUP

1

 


Hráči HC Říčany se pravidelně a ve značném počtu účastní projektu VTM (projektu ČSLH, ze kterého se pak tvoří mládežnické reprezentace ČR). Někteří hráči z HC Říčany si měsíci dubnu zahráli na největším evropském juniorském turnaji RIGA HOKEJ CUP, kde se umístili na 3. místě. Nejúspěšnějším hráčem říčanského klubu je Jakub Altrichter, který hraje v zámoří za Gamblers Green Bay USHL (nejvyšší juniorská soutěž USA).

V měsíci dubnu a květnu na říčanském ledě o víkendech probíhají turnaje od nejmladších po nejstarší kategorie, kterých se zúčastní nejlepší kluby z ČR i zahraničí. Turnaje budou divácky zajímavé, a tak bychom rádi pozvali říčanské hokejové fanoušky k jejich shlédnutí. Info o konání naleznete na našem FB HC Říčany.

Závěrem bychom rádi poděkovali našemu skvělému teamu profesionálních trenérů, kteří dostali říčanský hokej mezi leadry českého hokeje v žákovských kategoriích.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena