Hurá do druhého pololetí!

3. 2. 2022

 

Školní rok se přehoupl do druhého pololetí, nezapomeňte přihlásit děti do další várky kroužků. Náš rezervační systém https://mraveniste.webooker.eu/  je připraven. Veškeré rozšiřující informace naleznete také na našem webu – www.mraveniste.info.

KERAMIKA

Opět se můžete těšit na keramiku v různých dnech pod vedením našich šikovných lektorek. Jednotlivé kurzy se od sebe liší i tematicky svým obsahem. Pro ty, kterým nevyhovuje pravidelná docházka, nabízíme i jednorázové kurzy keramiky, v únoru v  těchto termínech:

Čtvrtek s Evou Malířovou

10. 2. 2022           18:30 – 21:00

24. 2. 2022           18:30 – 21:00

Sobota 9:00 – 11:30

12. 2. 2022 se Štěpánkou Fialovou

25. 2. 2022 s Katkou Schnablovou

MATEŘSKÉ CENTRUM

Na nové kamarády se těšíme také v Mravenčí školičce. Jedná se o dopolední kurz pro děti ve věku 1,5 až 5 let, kde se zaměřujeme na úspěšnou socializaci dětí, dovednost komunikace mezi nimi, umění tolerance. Podporujeme rozvoj pohybových, hudebních, výtvarných, logopedických schopností a dovedností. Každé dopoledne si děti vytvoří výtvarné dílko, které si odnesou domů. V naší školičce jde především o přípravu dětí na vstup do skutečné mateřské školy.

Najdete u nás také laktační poradnu, cvičení pro nejmenší, rozvojové kroužky pro předškoláky a mladší školáky a spoustu dalších tvůrčích aktivit. Do jednotlivých kurzů je možné se přihlásit i v jejich průběhu, cena je vždy systémem automaticky spočítána podle počtu zbývajících lekcí.

Nina Šafránek, koordinátorka Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena