Hurá do nového školního roku!

25. 8. 2023

Jako každoročně jsme pro vaše děti připravili pestrou nabídku celoročních aktivit. Stačí si vybrat a přihlásit se přes náš rezervační systém (https://mraveniste.webooker.eu/).

MATEŘSKÉ CENTRUM

Mravenčí školička: Pro děti ve věku 1,5–5 let (pondělí–středa). Celodopolední systematická tvůrčí činnost s dětmi, příprava na vstup do mateřské školy, pomoc pro maminky (nákup, úřad, kosmetika, …). Ale hlavně socializace dětí, pomoc s odvykáním nošení plen, procvičování jemné a hrubé motoriky, pobyt venku. Vaše dítě je vítáno!

KROUŽKY PRO ŠKOLÁKY – tvůrčí a výtvarné

Keramika: Nabídka pro všechny věkové kategorie, např. pro rodiče s dětmi, školáky nebo pro dospělé a seniory. Každá lektorka má svou zajímavou metodu výuky i zaměření. Vyberte si, co vám vyhovuje.

Kresba a malba, tvořivá dílna (pro 1. stupeň)

KROUŽKY PRO ŠKOLÁKY – hudební

Hra na kytaru, flétnu a klavír – samostatné lekce i skupinové kurzy.

KROUŽKY PRO ŠKOLÁKY – rozvoj myšlení a vzdělávací, technické

Programování pro Arduino: Pro 2. stupeň.

Programování Lego mindstorms; Zábavná fyzika

NOVINKA – kroužek Deskové hry: Pro milovníky moderních „deskovek“. Nechybí ti chybí parťák? Pojďte se s námi vrhnout do víru Carcassonne, Karaku a mnoha dalších.

Léto je bohužel za námi, ale prožili jsme ho krásně!

Příměstské tábory: Naše nejmenší navštívili záchranáři – dobrovolní hasiči ze Všestar i z Říčan, městská a státní policie, za což všem ještě jednou patří velký dík! Velké nadšení vzbudil i tanečně kreativní tábor skřítka Tvořílka a víly Tanculky. Mezi naše stálice patří i cyklistické (trialové) příměstské tábory, které se těší stále větší oblibě. Váš zájem o naše příměstské tábory nás moc těší!

Pobytový tábor Létobraní byl velmi úspěšný, děti si odvezly nejeden dobrodružný nebo humorný zážitek. Děkujeme vedoucím za příjemný pobyt!

Během léta jsme také prováděli úpravy našich prostor. Pilně jsme malovali, opravovali, zlepšovali, a teď už se všichni těšíme na spuštění všech našich aktivit. Chystáme také spoustu jednorázových akcí, proto sledujte naše stránky www.mraveniste.info nebo Facebook – Mraveniště, centrum volného času Říčany. Veškeré dotazy rádi zodpovíme v dopoledních hodinách na telefonním čísle 734 498 505 a na e-mailu materske-centrum@mraveniste.info.

Všem dětem i jejich rodičům, učitelům i příznivcům Mraveniště přejeme úspěšný školní rok plný příběhů z tvůrčí aktivity, sportu, krásných zážitků a kamarádských vztahů. Těšíme se na vás!

Nina Šafránek, koordinátorka Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena