Infocentrum v rondelu slaví první výročí

2. 10. 2015

Sice nenápadně a bez žádné velké oslavy, ale přesto jsme si krátce před koncem září připomněli již rok od okamžiku, kdy byla slavnostně otevřena čekárna s pobočkou infocentra a kanceláří městské policie v rondelu na nádraží.

Za tento rok se nám podařilo rozšířit nabídku infocentra také na prodej vstupenek do kulturních zařízení, zajistit prodej kávy a občerstvení v čekárně a především připravit dlouho slibovaný prodej jízdenek na vlaky Českých drah.

Prodej vstupenek přes Ticket Art a Ticket Portal je mezi vámi stále více oblíbený, aktuálně od konce září prodáváme i vstupenky pro Kulturní centrum Labuť. Celé září se mnoho z vás chodilo ptát, kdy přesně už budou jízdenky na vlak, a tak rádi oznamujeme, že prodej byl zahájen v prvním říjnovém týdnu. Malá změna nastala pouze v provozní době – z důvodu příjezdu vlaku, kterým se bude naše kolegyně dopravovat do práce, nebude provozovna začínat už v 6 hodin, ale o něco později – závazně raději počítejte s časem krátce před půl sedmou. Na cestu vlakem si můžete vyzvednout v našem infocentru poslední číslo Kurýru a v automatu uvnitř čekárny si na cestu koupit čerstvě umletou kávu. A protože se venku začíná ochlazovat a ráno i večer už bude tma, čekárna je pro vás otevřena od šesti hodin ráno až do deseti hodin večer. Věříme, že si sem rádi najdete cestu nejen tehdy, kdy někam pojedete.

Vaše podněty a připomínky ke zlepšení si rádi přečteme na mailové adrese infocentrum@ricany.cz.

 

Kolektiv informačního centra 
a společnosti MaKS Říčany, o. p. s.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena