Informace o Hospici Dobrého Pastýře

24. 2. 2014

Hospic Dobrého Pastýře provozuje obecně prospěšná společnost TŘI, o.p.s., která také poskytuje služby mobilního hospice, ambulanci paliativní medicíny a domácí péči. Dále provozuje následující zdravotně sociální služby - odlehčovací služby terénní a pobytové, asistenční auto, centrum denních služeb, odborné sociální poradenství a půjčovnu zdravotních pomůcek.

Jako jediné zařízení tohoto typu ve Středočeském kraji poskytuje Hospic Dobrého Pastýře komplexní služby v rámci paliativní péče, kdy usiluje o dosažení co nejlepší kvality života nevyléčitelně nemocných a jejich rodin. Zaměstnanci hospice se s láskou a odbornou péčí starají o pacienty. Popovídat si, pohladit a být oporou, i o to se snaží v čerčanském hospici.

 

Součástí hospice je Centrum denních služeb, kde se každý všední den od 8:00 hodin do 15:30 hodin mohou setkávat pacienti hospice, ale také lidé se sníženou soběstačností, kteří jsou do centra rodinami umísťováni na několik hodin denně. Čeká zde na ně pestrý program, keramické tvoření, čtení, povídání, oslavy narozenin, poslech reprodukované hudby či komorní odpoledne s živou hudbou. Program centra rozepsaný na každý den ale i další důležité informace jsou uvedeny na stránkách Hospice Dobrého Pastýře (www.hospic-cercany.cz). Návštěvníci centra se opravdu mají z čeho radovat. Přesvědčte se o tom na našem facebooku -(www.facebook.com/stacionar.cercany).

Kontakt Centra denních služeb: Hospic Dobrého Pastýře, Sokolská 584, Čerčany, tel.: 317 777 381, 734 435 118, cds@centrum-cercany.cz.

 

 

 

 

Za obecně prospěšnou společnost TŘI, o.p.s. Věra Ziková

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena