Interkros – LK Atom Říčany

4. 5. 2024

Dětská liga

Účastníme se všech čtyř věkových kategorií do 9 let (U9), do 11 let (U11), do 13 let (U13) a do 15 let (U15) a do konce sezony nás čekají ještě dva turnaje.

Nejlépe si zatím vedeme v kategorii U9. V šestém turnaji jsme sice neměli tak dobré výsledky jako v předchozích, byla to daň za zařazení únorových nováčků (v únoru přišlo osm nových hráčů a hráček ve věku 6–10 let, od září již 17), ale stále ještě bojujeme o návrat na druhé místo v tabulce.

Mezi střelci je na druhém místě v celé lize Franta Křivohlavý s 88 góly, mezi nejužitečnějšími hráči je Franta dokonce na prvím místě se 113 body a náskokem 32 bodů na druhého, pátý je pak Erik Rusyn se 46 body. V pořadí brankářů pak Jáchym Pavlíček na druhém místě s 97 body.

1. liga

Zatímco dětská liga ještě pokračuje, „dospělá“ liga (od 15 let) již skončila. Po závěrečném šestém turnaji jsme skončili na devátém místě z 11 týmů, což pro premiérovou účast rozhodně není špatný výsledek. Navíc náš hráč Radek Nedbal navázal na svou loňskou formu v U15 a v první lize obsadil třetí místo mezi střelci a pro dva naše hráče přišla nabídka na hostování v extralize v následující sezóně.

 

Zájemci o Interkros mohou napsat na adresu klub.atom@seznam.cz.

-hp-

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena