Jaké byly Říčanské slavnosti

30. 9. 2023

Děkujeme, že jste si s námi přišli užít Říčanské slavnosti, které probíhaly po dva dny na Masarykově náměstí. Poděkování patří všem, kteří se na této organizačně náročné akci podíleli – kolegyním a kolegům z Odboru školství a kultury a z Odboru správy a údržby města, dobrovolným i profesionálním říčanským hasičům, strážníkům Městské policie, 1. a 2. ZŠ, Cestě integrace – Klubu Cesta, Muzeu Říčany, Husově knihovně, KC Labuť, cateringové společnosti Arter a společnosti Kia – Auto Opat.

Akce je spolufinancována Středočeským krajem dle Programu 2023 pro poskytování dotací na podporu kultury z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek – Městské kulturní slavnosti 2023, evidenční číslo: KUL/KUL/048968/2023.

 

Foto: Rudolf Flachs

Janek Ledecký rozezpíval celé náměstíSobotní program odstartoval skvělý Taneční orchestr ZUŠ ŘíčanySkupina United Flavour se postarala o perfektní tečku celých slavností.Studio Dance EBDiváky si získala i Olga LounováMuzeum Říčany připravilo rýžování českých granátů v Geoparku a také prozradilo tajemství říčanského pokladuPohádka pro děti v zahradě u knihovnyTanečníci z TEAM GJJedenaosmdesátiletý Ivan Mládek na úvod prohlásil, že je rád, že se tolik lidí přišlo podívat, jestli ještě žijeAutogramiáda kapely LIKE ITRugby Club Mountfield Říčany představil Tomáš Kohout a Marek Fořt. Na fotce s moderátorkou pátečního programu Lucií ElšíkovouPROJEKT 23 se věnuje tématům šikany, užívání drog, domácího násilí. Ukazuje i na obrovské problémy a překážky, se kterými se musejí vypořádávat propuštění vězni. Za Projektem 23 stojí Říčaňák Jan MolavecMichal Horák a Komorní sbor 2. ZŠ BezručovaCesta integrace – Klub Cesta připravila nejrůznější workshopyBig band ZUŠ Říčany pod vedením Tomáše Remka

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena