JARO V DOMEČKU

21. 3. 2013

Po dlouhé zimě jsme jaro v Domečku přivítali velkým úklidem.

Ze skrýší jsme vymetli všemožné „poklady“, které nám nosíte, a také ty, které jsme v průběhu roku nashromáždili. Fantazie dětí nezná mezí, a tak se jim ze všech těch nepotřebných zbytečností podařilo během několika hodin vytvořit jedinečné objekty!

Dopolední Domečkohraní – HLÍDÁNÍ DĚTÍ od 3 do 6 let se koná vždy v pondělí od 8.00 do 12.00 hod. a ve čtvrtek od 8.00 do 13.00 hod. 

VÝTVARNÉ KURZY PRO DĚTI od 6 do 14 let probíhají pravidelně vždy v pondělí, úterý a čtvrtek v obvyklých časech od 13.30 do 14.45 a od 15.30 do 16.45 hod.

DĚTSKÉ NAROZENINOVÉ OSLAVY

Pokud z různých důvodů nechcete, nebo nemůžete pořádat narozeninové oslavy vašich dětí doma, nabízíme uspořádání oslavy s výtvarným programem v zázemí naší kreativní dílny. 

VÝTVARNÉ KURZY PRO DOSPĚLÉ

Na duben jsme pro vás připravili SCRAPBOOK s Jitkou, kde si můžete netradičním způsobem zpracovat vaše rodinné foto-vzpomínky, a také MALOVÁNÍ NA HEDVÁBÍ s Danielou, kde se budou tvořit originální doplňky do jarního šatníku.

LETNÍ PRÁZDNINY V DOMEČKU

Pro děti od 6 do 14 let připravujeme prázdninový program na téma CESTA DO PRAVĚKU, který bude věnován filmovému odkazu režiséra Karla Zemana. Podrobný scénář budeme průběžně zveřejňovat na našich webových stránkách, ale už nyní je jasné, že si letní týden s tvořením a cestováním užijeme stejně prima, jako v minulých letech! Prázdninový program se bude konat v červenci v týdnu 15.–19. 7. 2013 a v srpnu 12.–16. 8. 2013. V případě vyššího zájmu budou další termíny přidány podobně jako loni. Denní program je plánován od 8.30 do 15.30 hod. Obědy budou zajištěny ve školní jídelně. 

Po úspěšném POHÁDKOVÉM DOMEČKU nezapomínáme ani na naše nejmenší děti od 4 do 6 let, a tak vymýšlíme program na zkrácený prázdninový týden v červenci (1.–4. 7. 2013) i pro ně. Týdenní program by se konal tradičně od 8.00 do 13.00 hod. a kromě hraní, tvoření a soutěží bychom jeden den vyrazili i na kratší výlet.

Zájemci o prázdninové aktivity  se mohou nezávazně registrovat už nyní prostřednictvím on-line přihlášky na www.domecek-ricany.cz, nebo zprávy na info@domecek-ricany.cz.

Libuše Schneiderová

Domeček Říčany, o. s.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena