JARO V OLIVOVNĚ

29. 4. 2016

J a r n í m ě s í - ce se v Olivovně ujaly vlády a naše léčebna je připravena na novou sezónu. Letos je jubilejní, již stodvacátá.

Také v tomto roce bude léčebný program doplněn o celou řadu akcí pro děti na pobytu, a to i se zapojením veřejnosti z Říčan a okolí. Nesmíme však zapomínat, že našim hlavním posláním je léčit naše malé pacienty a podle možností jim zpříjemnit jejich léčebný pobyt.

Oblíbené je pořádání dětských divadélek. Atmosféra těchto představení je vždy veselá a bezprostřední reakce dětí na sebe nenechají dlouho čekat. Po představení následuje pro zájemce prohlídka naší historické budovy.

Odborná témata na pravidelných lékařských seminářích lákají stále širší veřejnost. Garantem těchto seminářů je naše paní doktorka MUDr. Böhmová, za což jí patří náš neskonalý dík. Častými návštěvníky se rovněž stali žáci říčanských škol, kteří přicházejí na exkurze a zjišťují, co se vlastně v tom zámečku na konci Říčan léčí a jak zajímavá historie tento areál provází. My totiž nemáme den otevřených dveří, my máme dveře stále otevřené všem potřebným a zvídavým.

Jiří Bruk, ředitel ODL

Olivovnu navštívily i děti ze ZŠ Bezručova Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena