Judo Club Kyklop Říčany

1. 5. 2022

COVID NÁS NEZLOMIL – MAKÁME DÁL

Navzdory Covidu – 19 a pro sportování velmi nepříznivým rokům 2020 a 2021 náš judistický klub v Říčanech funguje na plný plyn. Nezaznamenali jsme žádný velký úbytek členské základny a ti, co skončili v září 2021, byli nahrazeni novými zájemci o judo. Po všech omezeních jsme se s velkým elánem pustili znovu do práce a již se opět objevují krásné výsledky na závodech. Zapojili se i naši nováčci a z toho máme velkou radost.

V Benešově se 2. a 3. dubna konaly krajské přebory všech věkových kategorií, z Říčan se zúčastnilo 22 závodníků a zde je jejich medailové umístění:

U9 –    Damián MIKO – 3. místo

U11 -   Matyáš PŮDA, Anežka a Bětuška RŮŽKOVI – 3. místo

U13 – Marek ŠPLÍCHAL, Viktor MALENA a Adéla MANHARTOVÁ - 3. místo

U15 – Josef VČELÁK - -2. místo

U18 – Pavel ŠPLÍCHAL – 2. místo

Velmi pěkné a stabilní výkony podává dorostenec Pavel Šplíchal, který byl zařazen do Střediska talentované mládeže pro Prahu a Středočeský kraj, účastní se všech kempů a momentálně je nominován na mezinárodní turnaj v Budapešti 30. 4. – 2. 5. 2022, kde nás bude reprezentovat.

Antoine Thirouard bude 30. 4. 2022 startovat na MČR juniorů v Hranicích na Moravě.

V létě pořádáme pět týdnů soustředění a táborů. Všechny informace o naší činnosti naleznete na našich stránkách www.judo-kyklop.cz.

Ve Sportovní hale v Říčanech budeme 17. a 18. září 2022 pořádat další ročník JUDO CUPU Říčany, kde změří své síly závodníci z celé republiky.

Velmi děkujeme městu Říčany za finanční podporu naší činnosti.

Alena Mairichová

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena