KLUB BRUSLENÍ

27. 9. 2019

Nový klub bruslení na zimním stadionu v Říčanech

 

S potěšením bychom vám rádi oznámili, že od září tohoto roku funguje na zimním stadionu Merkur Ice Aréna v Říčanech nový Klub bruslení Říčany. Byl založen pod záštitou majitele zimního stadionu Martina Altrichtera, známého hokejového brankáře, a Jany Zychové, bývalé reprezentantky v synchronizovaném bruslení. Jelikož se vedení zimního stadionu nedomluvilo s nyní již bývalým oddílem krasobruslení na další spolupráci, převzal tuto iniciativu náš nový klub. Pro všechny zájemce o bruslení jsou otevřeny náborové hodiny v úterý od 14:00 a v pátek od 15:40. Na těchto hodinách se každý může rozhodnout, jaký sport je pro něj ideální a čemu by se chtěl dále věnovat. Zda se vydá na dráhu hokejisty/hokejistky, krasobruslaře/krasobruslařky a nebo se spokojí s kvalitními základy pohybu na ledové ploše.

Jak bylo již zmíněno, největší změny se udály na poli krasobruslení, a jsme pevně přesvědčeni, že v tom nejlepším slova smyslu. Naši noví trenéři jsou profesionály ve svém oboru a mají za sebou závodní i trenérské úspěchy. O jejich kvalitách se již mohlo přesvědčit 23 dětí a tři dospělí, kteří se zúčastnili letního kempu bruslení. Kromě zdokonalení bruslařských technik si každý odnesl spoustu zážitků z nabitého programu.

Od samého začátku klademe důraz na individuální přístup k našim členům a vytvoření vyvážených tréninkových skupin s adekvátním počtem bruslařů/bruslařek tak, aby se všichni mohli zlepšovat a vzájemně se nebrzdili v pokrocích. Snahou našich trenérů je také naladění pohodové a zároveň motivační atmosféry, kterou jsme u bývalého klubu dlouho postrádali. Chceme, aby se každý vracel domů s dobrým pocitem, že se něco nového naučil a zároveň ho bruslení těšilo. Budeme moc rádi, pokud se k nám připojíte, a budete součástí rozkvětu našeho nového klubu. Přijímáme děti i dospělé, zkrátka všechny, kteří mají o bruslení zájem. Veškeré informace o nás najdete na webových stránkách www.kbricany.cz.

KLUB BRUSLENÍ ŘÍČANY z. s.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena