KLUB BRUSLENÍ ŘÍČANY

29. 11. 2019

Vánoce na ledě

Blížící se Vánoce možná bílé nebudou, ale u nás si trochu té bílé vánoční atmosféry určitě užijete. V Merkur Ice Aréně pro vás chystáme otevřený vánoční trénink, na který bychom vás tímto rádi srdečně pozvali. Udělejte si čas ve středu 18. 12. od 16:00 do 18:00, oprašte brusle a přijďte to s námi rozjet. Program bude opravdu nabitý. Vyzdvihnout můžeme vystoupení hosta, který přijal naše pozvání, a týmové hry a soutěže, které si trenérky připravily. Těšit se můžete i na sladké a slané dobroty našich maminek a na upomínkové předměty, které vás budou v zimě hřát. Vstupné je dobrovolné a jeho výtěžek bude použit na nákup „lanče“, pomůcky k nácviku rotací na ledě. 

Vedle příprav vánočního tréninku neopomíjíme ani ladění formy našich dětí a dospělých na začínající závodní sezónu. Deset dětí se již 23. listopadu zúčastnilo prvních závodů ve Slaném a další se připravují. Palce nám můžete držet 7. 12., kdy se zúčastníme závodů „Novoměstská Bruslička“. Děti na závodech projektu „Bruslička“ startují v různých kategoriích v závislosti na jejich věku a dovednostech. Začátečníci soutěží v prvcích, tzn., že zatím nejezdí za hudebního doprovodu a jsou hodnoceni za provedení předepsaného sledu prvků. Pokročilejší bruslaři startují v kategoriích „Cvrček“, „Benjamin“ a „Kadet“ a předvádějí předepsané prvky za hudebního doprovodu, jak jsme u krasobruslení zvyklí. Stejně je tomu i u dospělých, kteří závodí v kategoriích dle své bruslařské úrovně. Pokud vás bruslení láká, neváhejte si s námi přijít alespoň jednu lekci vyzkoušet. Za to nic nedáte do slova a do písmene. Každý má totiž jednu zkušební hodinu zdarma. Více informaci o našem klubu se dozvíte na www.kbricany.cz.

Ať už se společně shledáme na vánočním tréninku nebo ne, přejeme vám všem nádherné Vánoce plné klidu, míru a odpočinku (pokud možno aktivního na ledě) a šťastný nový rok!

KLUB BRUSLENÍ ŘÍČANY z.s.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena