Klub bruslení Říčany

6. 7. 2020

Začínáme druhou sezónu

První rok našeho působení v Merkur Ice Aréně se uzavřel a těšíme se na další. S našimi členy jsme poctivě trénovali a závodili a s vámi, veřejností, jsme se pobavili na Vánočním otevřeném tréninku a zasnili se na Valentýnském plese. Je nám líto, že Velikonoční karneval a Den dětí na ledě jsme museli zrušit v důsledku koronavirové nákazy. Věříme, že v příštím roce se nám je povede uskutečnit, protože již teď fungujeme v plném rozsahu.

V posledním srpnovém týdnu se můžete těšit na druhý ročník Letního kempu bruslení formou příměstského tábora, který je určen pro děti všech bruslařských úrovní včetně úplných začátečníků. Děti zde budou rozděleny do skupin na základě jejich bruslařské úrovně. Tréninky na ledě jsou tím nejlepším způsobem, jak se v létě osvěžit.

Od září 2020 přijímáme nové členy. Trénujeme děti s ambicí závodit i ty, které se chtějí naučit pouze základům bruslení. Pokud přemýšlíte, že by právě krasobruslení mohlo být tím ideálním sportem pro vaše dítě, doporučujeme začít ve věku okolo čtyř let. Pro hobby bruslaře není věková hranice omezena. Naše stále se rozrůstající členská základna je postavena i na dospělých bruslařích. Jak se nám již mnohokrát potvrdilo, věk není v našem sportu překážkou. V kategorii „adult“ přivítáme velmi rádi i vás, dospělé.  První lekci si může každý přijít vyzkoušet zdarma. Veškeré informace včetně přihlášek najdete na webových stránkách www.kbricany.cz. Sledovat nás můžete na facebooku i instagramu pod účtem „klub_brusleni_ricany“.

Klub bruslení Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena