Koloběh jede!

3. 2. 2023

Ráda bych touto cestou poděkovala paní ředitelce Evě Hazdrové Kopecké a celému Koloběhu za dlouhodobě prospěšnou činnost, a to nejen zaměřenou pro naše seniory či charitu. Posledním počinem byl skvěle zorganizovaný Novoroční koncert v Koncertním sále Staré radnice, jehož konání inicioval radní Petr Auředník. Jsem ráda, že naše město žije tak kvalitní kulturou, jako bylo právě vystoupení Doležalova kvarteta a operní pěvkyně Terezy Mátlové. Koncertní sál byl plný a převážnou část tvořili právě senioři. Jsem potěšena, že pro veliký úspěch a spokojenost všech zúčastněných, včetně muzikantů, bude Koloběh v této činnosti pokračovat. 

Nemohu však opomenout, že kulturní program na vysoké úrovni nabízí již tradičně také KC Labuť a Divadlo Voděrádky. Vysoká návštěvnost je toho důkazem. I těm patří velký dík. 

Závěrem bych ráda popřála všem rodičům, které stejně jako mě čeká zápis předškoláka do první třídy, šťastný výběr, a určitě si nenechejte ujít Den otevřených dveří říčanských základních škol. Více informací k tomuto tématu píše místostarostka Hana Špačková. Těšíme se na nové školáčky. 

 

PharmDr. Doleželová Jana 

Zastupitelka za Klidné město 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena