Komunitní akce mají velkou sílu

5. 5. 2024

Každoroční akce "Ukliďme Strašín" na Den Země byla úspěšná! Opět jsme naplnili celý devítikubíkový kontejner odpadky. Čtrnáct dětí a šestnáct dospělých se sešlo, aby přispěli ke zlepšení našeho prostředí.

Společně jsme sebrali odpadky po celém Strašíně, kolem cest, lesa, podél ulice Vojkovská až po křižovatku Černokostelecká. Každý se zapojil s velkým odhodláním. Bylo nádherné vidět, jak se náš Strašín mění v čistší a příjemnější místo k životu.

Dětem jsme ukázali, jak je důležité si navzájem pomáhat a jak jednoduše jde vylepšit své okolí. Jejich energie a zájem o udržitelnost jsou povzbuzující nadějí pro nás všechny. Dospělí také ukázali svou oddanost a obětavost, která je pro naši komunitu neméně důležitá.

Děkujeme každému, kdo se zapojil a přispěl ke společnému úsilí. Vaše snaha a nasazení mají dlouhodobý a pozitivní vliv jak na naši obec, tak na životní prostředí. I malé akce mohou mít velký dopad a společně jsme to dokázali! Komunitní, dobrovolnická akce „Ukliďme Strašín“ je skvělým příkladem toho, jak společným úsilím můžeme proměnit naše okolí.

Děkujeme všem za jejich neocenitelný příspěvek k udržitelnosti a čistotě naší obce. Společně jsme silnější.

Helena Lacinová a Michal Rázga,
OV Strašín

Úklid ve Voděrádkách

Úklidovou brigádu naplánoval osadní výbor ve Voděrádkách. Zapojili se dospěláci i děti a podařilo se sesbírat neuvěřitelné množství odpadků.

“Makalo” se i v Jažlovicích

Nezahálelo se ani v Jažlovicích. Děkujeme všem, kteří jste ve svém volném čase přišli uklidit veřejný prostor. 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena