Komunitní centrum informuje

27. 11. 2023

Kolegyně z osobní asistence se zúčastnily sbírky pro Potravinovou banku v Bille Říčany, která se konala v sobotu 11. listopadu na svátek svatého Martina. I takhle se dá strávit sváteční sobota.

Využili jsme opět možnosti prezentovat naši činnost a aktivity na Dni zdraví a sociálních služeb v kulturním centru Kamenice. Setkání s ostatními organizacemi, které na Říčansku poskytují sociální služby, je pro nás přínosem ke sdílení společných problémů, ale i radosti z naší práce.

Navázali jsme spolupráci s Charitou HOPE, z. s., která nám poskytla pro naše klienty, samoživitelské rodiny s postiženým dítětem, jednorázovou pomoc ve formě poukázek Sodexo Asistence Pass v hodnotě 3000 Kč. V předvánočním čase je to pro rodiny ve finanční tísni určitě vítané. Zapojili jsme se znovu do akce Krabice od bot, díky které se plní vánoční přání i dětem, pro které je dárek v krabici od bot leckdy tím jediným.

Komunitní centrum Říčany se po celý rok, včetně vánočních svátků, zabývá péčí o ty z nás, kteří vzhledem k různým omezením potřebují pomoc se zvládnutím nároků a starostí běžného života.

To, že můžete využívat naši pomoc a profesionální práci, je jen díky tomu, že i nám někdo pomáhá a finančně nás podporuje. Všem donátorům a našim příznivcům ze srdce děkujeme.


Pokud se chcete stát patronem Komunitního centra Říčany a podpořit nás v naší práci, ozvěte se nám. Veškeré informace o naší organizaci, podrobné kontakty i návod, jak nás podpořit, naleznete na internetových stránkách www.kcricany.cz. E-mail: info@kcricany.cz, tel. 774 780 141, osobní asistence: tel. 604 522 625, program pro rodiny: tel. 737 536 205. 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena