Komunitní centrum Říčany v březnu

18. 2. 2014

Pro seniory a osoby se zdravotním postižením opět zahajujeme sezónu Nordic walking!

Vážení čtenáři,

za rok 2013 bezplatně podpořil Sanační program přes 50 klientů z cílové skupiny rodin s dětmi ve složité životní situaci. Jsme proto velmi rádi, že od března rozšíří náš tým nová sociální pracovnice tohoto programu. Můžeme tak poskytnout 2 krát více času pro pomoc rodinám s dětmi při hledání východisek z tíživých životních situací. Ambulantní poradna má otevřeno každé úterý od 9 do 13 hod. na Masarykově nám. 6/17 v Říčanech, doporučujeme se však předem objednat na tel. 737 536 201 nebo e-mailu spoludoma@kcricany.cz, stejně jako se přes tyto kontakty můžete domluvit na pro Vás vhodnější termín.

 

Pro seniory a osoby se zdravotním postižením opět zahajujeme sezónu Nordic walking!

Nordic walking neboli „Severská chůze“ je společenský sport, který lze provozovat v každém věku a bez požadavku na předchozí sportovní zkušenosti či fyzickou kondici. Chůze za pomoci hůlek dodává při pohybu tělu větší stabilitu a je vhodná jako rehabilitace po operacích kloubů dolních končetin, pro osoby trpící nadváhou, vysokým krevním tlakem a mnoha dalšími neduhy spojenými se stárnutím. Dovolujeme si zájemce požádat, aby ve vlastním zájmu vhodnost tohoto cvičení při vážnějších zdravotních obtížích předem konzultovali se svým ošetřujícím lékařem!

Startujeme každé pondělí od 10. března ve 14 hod., sraz v altánu na Lázeňské louce v Říčanech.

Na kurz se přihlašujte vždy do pátku přecházejícího pondělní lekci na tel. 732 474 378, e-mailu info@kcricany.cz nebo na www.kcricany.cz Kurz je bezplatný, stejně jako zapůjčení holí.

Komunitní centrum přeje všem krásné jaro! Více na: http://www.kcricany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena