Krásný adventní čas

28. 11. 2021

 

Poděkování:

Ragbistům za krásnou sportovní propagaci města získáním titulu Mistra republiky.
D. Frydrychovi za práci pro naše ragby a všem sponzorům družstva. I poděkování města formou sudu piva a dvou kýt šunky bylo originální. Díky moc.

Co se mi líbí:

Bez ohledu na koalici a opozici jsme na Zastupitelstvu odsouhlasili odložení výstavby ZŠ na Komenského náměstí. Neznamená to, že výstavba školy spadla pod stůl, ale že se příští rok přihlásíme do dotačních titulů a budeme mít na výstavbu školy víc času.

Chválím:

Prodej bytů čp. 1999 a čp. 2000. Dokázali jsme, že ctíme smlouvy, i když jsou 20 let staré.

Na konec:

Nechci být před Vánocemi rýpavá, ale musím se vrátit k odpovědi P. Matošky na můj příspěvek v minulém Kurýru. Můj názor na popelnice zdarma je stále stejný a to, že se ten slogan objevil na volebních plakátech KM, jen potvrzuje, že to předvolební slogan byl. Všichni máme na články do Kurýru vyhrazeno 2000 znaků. Odpověď P. Matošky je určitě delší. To znamená, že toto pravidlo platí jen pro někoho? Nevím, proč si P. Matoška dal tu práci, aby vyjmenoval města a obce, které vede ODS a mají tiskovou mluvčí. Já to nezpochybňuji a nic mi není do toho, která města tento institut mají. Pouze jsem vyjádřila svůj názor, že Říčany nepotřebují organizátora osadních výborů a tiskovou mluvčí se sekretářkou.

Pokoj lidem dobré vůle o Vánocích a vše nejlepší v roce 2022.

Karla Egidová, zastupitelka (ODS)

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena