Kulturní kalendář na únor 2021

19. 2. 2021

Kulturní a sportovní kalendář akcí ve městě, Ladově kraji a okolí

2.2.           Za zatměním na Špicberky - Cestopisný večer s Jakubem Moravcem. Bude vysíláno on-line prostřednictvím aplikace ZOOM. Od 19.30 hod. Týden před akcí bude k dispozici registrace na https://www.klububoudu.cz/.

3.2.           Tomáš Vrána - klavír - Koncert jednoho z nejslibnějších mladých umělců. Kulturní centrum Labuť, od 19.30 hod. Nový termín - sledujte www.kclabut.cz.

10.2.         Julie Svěcená - Houslový recitál s doprovodem akordeonu (Ladislav Horák) a klavíru (Lucie Tóth). Koncert z cyklu "Kruh přátel hudby" - bude přesunut na příští sezónu. Kulturní centrum Labuť.

12. - 14.2.  Říčanský pohár - 44. ročník otevřené mezinárodní soutěže v tanečním sportu. Třídenní taneční soutěž a Taneční galavečer. Sportovní hala, Škroupova ul. Sledujte na https://www.ricanskypohar.cz/.

16.2.          Petr Scheirich a (Astro)navigace v singularitě - Jak se Amundsen a Scott dostali k pólu? Bude vysíláno prostřednictvím aplikace ZOOM, od 19.30 hod. Týden před akcí bude k dispozici registrace na https://www.klububoudu.cz/.

23.2.         Epoque quartet a Dasha - Koncert z cyklu "Kruh přátel hudby" - bude přesunut na příští sezónu. Kulturní centrum Labuť.

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena