Leden, do tělocvičny vlezem… alespoň v TŠ Twist Říčany

29. 12. 2023

Na začátku roku bychom nejprve chtěli všem našim příznivcům popřát hodně zdraví a pohody.

V TŠ Twist už od podzimu spřádáme plány na nejdůležitější soutěže, jako jsou například květnové mistrovství světa v Irsku, červnový světový pohár v Polsku, ale také na dubnovou mezinárodní soutěž Jarní cena TŠ Twist – Románek a partněři Cup. Plánujeme různá soustředění, stříháme originální hudební podklady, vymýšlíme nové taneční atrakce, …

Ani v uplynulém měsíci jsme nezaháleli. Krom jiného u nás proběhl „srovnávací“ trénink juniorských členů a blýskli jsme se také i na pražské soutěži 2. prosince v Praze. Výsledky nám udělaly radost. Kvůli rozsahu příspěvku uvádíme jen medailisty z TŠ Twist Říčany: Pár O. Hlubuček – J. Randulová přesvědčivě zvítězil mezi žáky, třetí byl náš J. Urminský – A. Vášová. V kategorii dospělých jsme získali 1. místo zásluhou páru J. Hlubuček – N. Choutková. V kategorii duí si třetí místo vytančily dívky E. Zabloudilová – A. M. Zaal, kdežto v kategorii formací byly druhé naše Jungles a hned třetí Blue Flames. V ktg. malých formací si vítězství odvezly děvčata ze Strike. A konečně první a druhé místo si v ktg. smíšeného věku nenechaly vzít naše Pixie a Brilliant.

V prosinci jsme ještě utužili kolektiv trenérů (viz foto, kde však bohužel nejsou všichni) na osmihodinovém slavnostním mítinku.

Závěrem chceme poděkovat za přízeň a dotační podporu městu Říčany. Velké díky i panu Románkovi (Románek a partneři) a panu Veselému (VET Říčany) za pomoc se soutěžemi a samozřejmě všem rodičům, kteří pomáhají jak při akcích, tak třeba i při výjezdech do zahraničí.

V příštím vydání bychom vám chtěli představit celý náš trenérský tým. Tak se těšte.

Jiří Boháček
TŠ Twist Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena