Lesní klub Pramínek

24. 2. 2014

Zveme Vás na zápisy do Pramínku na školní rok 2014/2015.

 

Zápisy se uskuteční v květnu,

přesné termíny budou včas uveřejněny na našem webu. Prosíme o vyplnění a zaslání přihlášky (ke stažení na webu www.lesniklubpraminek.cz). Více informací o přijímání nových dětí na emailu: lesniklubpraminek@seznam.cz anebo na tel. 731523025 (Olga Jarkovská).

 

 

Příměstský tábor v Lesním klubu Pramínek – léto 2014

 

O letních prázdninách připravujeme 3 turnusy letního příměstského tábora, jejichž náplň bude vycházet z činnosti lesního klubu Pramínek. Tábor je určen pro děti od 4 do 8 let, které budou doprovázet vždy 2 lektoři Pramínku. Předběžné termíny: 1. a 2. týden v červenci. Více informací na emailu: lesniklubpraminek@seznam.cz  nebo na tel. 732662158 (Bára Smetánková). Na našem webu www.lesniklubpraminek.cz budou ke stažení přihlášky a další informace.

 

 

Volná místa v přírodovědném kroužku

 

Nabízíme volná místa v přírodovědném kroužku, který vede Mgr. Kateřina Čiháková a koná se vždy ve středu od 15:30 do 17:00 hodin. Kroužek seznamuje děti s přírodou v okolí Říčanské hájovny, prostřednictvím vlastního pozorování, jednoduchých experimentů, kreslení a tvoření z přírodních materiálů. Součástí pravidelné činnosti je také péče o zahradu na hájovně.


 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena