Lesní klub Pramínek

29. 5. 2022

LESNÍ ŠKOLKA RODINNÉ DOPOLEDNE LESNÍ DRUŽINA LETNÍ TÁBORY

Oslavili jsme mezinárodní den lesních školek – divadlem Na začátku května jsme se přidali k připomenutí Mezinárodního dne lesních školek, který jsme oslavili divadlem. Do Pramínku za námi přijel s vtipným představením O zdravém semínku bývalý lektor Robert. Děkujeme srdečně Jitce, Robertovi a jejich zelenině za veselé divadlo. A také děkujeme všem divákům, že přišli.

 

Červnový sraz bývalých Pramínků

S koncem školního roku nás čeká tradiční Svatojánská slavnost. V tomto čase se loučíme s našimi předškoláčky. Za 11 let působení to je již skoro 100 Pramínků, Kapiček a Světýlek. Ti nejstarší z nich nyní studují na středních školách! Rozhodli jsme se proto uspořádat sraz „absolventů“ Pramínku a jejich rodičů, který se uskuteční ve středu 15. června v 16.30 hod. v Pramínku. Chtěli byste také přijít? Rádi vás i vaše děti přivítáme! Jsme zvědaví, jak se někdejším Pramínkům daří a jak vzpomínají na čas strávený v lesní školce.

Lesní zpravoděj

Na jaře jsme s radostí vydali první číslo Lesního zpravoděje. Chceme touto cestou informovat o tom, co je u nás v lese nového, co chystáme a čím žijeme. K jeho odběru se můžete přihlásit na našem webu: https://www.lesniklubpraminek. cz/lesni-zpravodej/. Právě vychází druhé číslo.

Společenství přátel Pramínku

Již od počátku sledujeme, že Pramínek posiluje a vytváří nová přátelství – utváří komunitu. Rozhodli jsme se proto přivést k životu společenství přátel, kteří znají náš příběh, sdílí náš přístup a chtějí s námi jít společnou cestou. Více se

o společenství přátel Pramínku dozvíte na našich stránkách www.lesniklubpraminek.cz.

Přejeme vám radostný červen. Za Lesní klub Pramínek Irena Honsová

Lesní klub Pramínek je projektem ZO ČSOP Ekocentrum Říčany. Od roku 2011 nabízí předškolní vzdělávání dětem od 3 do 7 let v prostředí lesa. Je členem Asociace lesních mateřských škol a též certifi kovaným lesním klubem.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena