LÉTO S TEAMGJ

2. 5. 2021

 

Pro všechny sportovní a taneční kluby je toto období náročné, ale naštěstí ani tento nepříjemný zásah nás nezastavil a ihned jsme pohotově přešli na online výuku. Věříme, že každý pohyb je lepší než žádný a snažíme se naše tanečníky motivovat v pokračování jejich oblíbené aktivity alespoň takto na dálku. Online tréninky jsou rovněž důležité pro udržování vzájemných vazeb mezi tanečníky a také s trenéry. Jsme rádi, že většina našich tanečníků si zvykla a pilně s námi trénuje.

Momentálně máme pololetí rozděleno na tři semestry, kdy každý semestr má kromě výuky tance nějaký cíl. Zaměřujeme se na kvalitní pohyb, stravu, zdravé návyky, vztah k přírodě apod. Vždy na konci semestru pořádáme online vysílání se soutěžemi. Tyto akce můžete sledovat na našem instagramu @teamgjcrew nebo na facebooku @Taneční škola Team GJ.

co v létě?

Doufáme, že léto nám přinese jen samé dobré zprávy a budeme moci realizovat všechny naše aktivity osobně.

Tímto vás všechny zveme na naše příměstské tábory, které se konají po celý červenec v Říčanech a mají různá zaměření. Těšit se můžete na spoustu skvělých zážitků a aktivit jako jsou: výuka streetdance, adrenalinové odpoledne v laser game aréně, spousta venkovních her a aktivit – vyzkoušet si budete moct např. zorbing, zaplaveme si v bazénu a neminou vás ani sportovní aktivity jako např. cyklovýlet či jóga.

Kromě toho organizujeme také týdenní taneční tábor, který se koná v termínu 15.-22.8.2021 v severních Čechách. Nejvíce času zde budeme trávit tanečními workshopy s těmi nejlepšími lektory nejen z naší taneční školy a užijete si mnoho zábavy při speciálních večerních programech a dalších denních - netanečních - aktivitách. Těšit se můžete také na oblíbenou HAWAI PARTY, v rámci níž se všichni na chvíli přeneseme do exotického ráje.

ce informací a přihlášky najdete na www.teamgj.cz.

Velice se na všechny těšíme a věříme, že si společně vynahradíme všechen čas, který jsme nemohli trávit venku a s kamarády.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena