Léto v Aquapalace Praha se ponese na vlnách Mexika

7. 7. 2022

Nejzábavnější aquapark ve střední Evropě přenese všechny návštěvníky do pestrobarevného Mexika a po celé léto nabídne bohatý animační program pro ratolesti každého věku. Aquapalace Praha si připravil také spoustu novinek, jako je zcela nový povrch Divoké řeky, hudba v tobogánu nebo zcela nové dětské brouzdaliště.

Dynamika, barvy, a především slunce a tyrkysová voda – zažijte v Aquapalace Praha léto stejně, jako byste se nacházeli v Mexickém zálivu. O mexické speciality, stylové míchané koktejly, tradiční hudbu, tance a dekorace rozhodně nebude nouze.

A jaký konkrétní program na vás čeká?

Každý čtvrtek ve vodním světě od 18 hodin - hudební večery s mexickou kapelou Mariachi. Originální rytmy s tou pravou mexickou atmosférou.

6. 8. – vystoupí dívčí skupina Lollipopz s novou písničkou Mexické léto, pomocí které se přenesete na pláže Mexického zálivu

13. 8. – vystoupí s dětskou diskotékou Míša Růžičková, která mimo jiné natáčela videoklipy v Paláci pokladů

2. 7., 16. 7., 30. 7. si mohou návštěvníci užít disciplíny a přehlídku v plavkách se semifi nalistkami Miss České republiky a následně

20. 8. bude představeno 12 finalistek Miss České republiky.

23. 8. se představí skupina Čumáčkovic a s návštěvníky vodního světa si zatančí pět surikat

Na závěr prázdnin je připraveno slavnostní rozloučení s prázdninami se Skupinou ČEZ a s doprovodným koncertem chlapeckého dua Ben a Mateo.

Každý den si návštěvníci mohou užít v půlhodinových intervalech mořské vlnobití v Paláci pokladů, zároveň mohou vyzkoušet novinky v Aquapalace Praha - například tobogán Twister nyní nabízí ještě více zábavy. Návštěvníci se při průjezdu tobogánem mohou přenést do Mexika, deštného pralesu či vesmíru. 

Pro ty nejmenší je připraveno zcela nové brouzdaliště s originálními vodními chrliči, zcela novou skluzavkou a vodními mlýnky.

Od 10:30 jsou pro návštěvníky připraveny každodenními animace s mexickou tematikou.

Více informací o Aquapalace Praha i chystaném programu najdete na stránkách www.aquapalace.cz.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena