MAS Říčansko

3. 7. 2015

má nové internetové stránky - navštivte nás

Místní akční skupina Říčansko - partner pro rozvojové projekty regionu - spouští od července nový  webový portál. Je přehlednější, jasnější a živější.
„K novým stránkám jsme se rozhodli, abychom mohli lépe oslovit, jak místní obyvatele regionu, tak i možnost navázat větší spolupráci s podnikateli,“ říká ředitelka MAS Říčansko Pavlína Filková.


Internetová adresa www.ricansko.eu je důstojnou bránou do dění v regionu a v organizaci MAS.  Úvodní strana představuje výběr úspěšných projektů, které byly realizovány za uplynulé programovací období.
Následný přechod na PORTÁL MAS vás přesměruje na zbrusu nové webové stránky. Na nich nechybí základní informace, užitečné tipy ohledně dotací, informace o regionální značce či projekty, za nimiž stojí činnost MAS. Samostatnou kapitolou je kalendář akcí, kam budou umisťovány tipy na akce v regionu.

 

Pořádáte zajímavou akci o veřejnost? Máte pro nás další náměty? Neváhejte nás oslovit! Jsme tu pro vás.  Dejte vědět na projekty@ricansko.eu
Zároveň též funguje facebooková stránka MAS Říčansko, která rovněž rychlou formou informuje o aktuálním dění. „Lajkněte si“ facebook.com/masricansko.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena