MAS Říčansko

29. 1. 2016

Zprávy z MASky

Od ledna došlo ke změně obsazení naší kanceláře MAS Říčansko a k převedení telefonních čísel. Prosím, poznamenejte si, že Ludmila Třeštíková – koordinátorka MAS pracuje nyní pro město Říčany na projektu místních akčních plánů (MAP) pro oblast školství. Nový kontakt naleznete na stránkách města. Původní číslo je stále funkční a dovoláte se do kanceláře MAS.

 

Naše kontakty:

Pavlína Filková – ředitelka MAS – 774 780 141, kancelar@ricansko.eu

Aleš Rudl – manažer značky Zápraží – 774 780 543, projekty@ricansko.eu

Můžete využívat i společný e-mail mas@ricansko.eu

 

Upozornění pro úspěšné žadatele ve výzvách MAS!!
Veškeré změny po dobu udržitelnosti 5 let od proplacení dotace jste povinni hlásit na RO SZIF a MAS musí změny potvrdit. Jsou změny, které můžete realizovat až po schválení, jinak hrozí sankce A, B, C, D (až do výše 100 % vrácení dotace)! Zásadní je např. změna místa realizace projektu, změna vlastnictví majetku pořízeného z dotace nebo pronájem předmětu projektu dalšímu subjektu. V případě, že víte, že dochází k nějakým změnám, kontaktujte nás. RO SZIF provádí kontroly po celou dobu udržitelnosti projektu.

 

Jsme rádi, že všechny projekty z našich výzev již byly proplaceny a víme konečné číslo peněz, které byly prostřednictvím MAS do regionu získány. Jde o 98 projektů za 47 796 192,- Kč.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena