MAS Říčansko

29. 4. 2016

Setkání výrobců a provozovatelů služeb regionální značky Zápraží originální produkt® se neslo v přátelském duchu

V polovině dubna v prostorách MAS Říčansko proběhlo setkání držitelů regionální značky.

Hlavním tématem bylo představení nového katalogu výrobců a provozovatelů služeb. Nový katalog prezentuje všechny stávající držitele regionální značky. „Aktuálně se může certifikátem pochlubit 26 výrobků a 6 poskytovatelů služeb v cestovním ruchu,“ říká manažer značky Zápraží originální produkt® Aleš Rudl. Nový katalog bude šířen po celém regionu a inspiraci, co místního a kvalitního pořídit nebo kde strávit volný čas, v něm nalezne úplně každý.

Plodná byla též diskuze ohledně dalšího rozvoje regionální značky. Opět ožila myšlenka vzniku prodejny, kde budou nabízeny výrobky drobných živnostníků. Situována by měla být v Říčanech. Přítomní se shodli na tom, že důležité je najít vhodné prostory.

Značka na území Říčanska funguje již pátým rokem. Před dvěma lety došlo k rozšíření její působnosti i na oblast Dolnobřežanska. Území, kde výrobci a provozovatelé služeb v cestovním ruchu mohou získat prestižní certifikát, sahá od Voděradských bučin až k břehům řeky Vltavy ve Vraném.

Závěrem přejme výrobcům hodně spokojených zákazníků a koordinátorovi značky, kterým je MAS Říčansko, hodně dalších úspěchů v rozvoji venkova.

MAS Říčansko

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena