MAS Říčansko

1. 7. 2016

Zprávy z MASky

Zprávy z MASky

  • Brožura „Průvodce naučnými stezkami Říčanska“ realizovaná z dotace Středočeského kraje se blíží do finále a brzy se můžete těšit na první výtisky.
  • Čekáme na výsledky hodnocení naší podané strategie do výzvy č. 2 k předkládání žádostí o podporu Strategií Komunitně vedeného místního rozvoje.
  • Získali jsme finanční podporu z rozpočtu Středočeského kraje z Fondu kultury a obnovy památek v rámci Tematického zadání „Podpora kultury“ na pořádání říjnového festivalu řemesel a jablečných slavností ve Strančicích. Program bude i letos díky této dotaci velmi bohatý.
  • Dovolujeme si touto cestou poděkovat zástupcům obcí, které projednávají na základě setkání starostů ze dne 11. 5. 2016 průběžně finanční podporu pro MAS na svých zastupitelstvech. Již nyní víme, že budoucnost MAS není lhostejná obcím Kamenice, Klokočná, Louňovice a Struhařov a městům Mnichovice a Říčany. Děkujeme.

     

Kancelář MAS je pro veřejnost otevřena každé úterý od 8 do 16 hodin. Ostatní dny po telefonické domluvě. Omlouváme se za omezený provoz, který je vzhledem k současné personální kapacitě MAS nezbytný.

 

                                

 

Pavlína Šantorová Filková                                       Mgr. Petra Přílučíková

Ředitelka MAS                                                          Projektová manažerka MAS

Projektová manažerka MAS    

Mobil: +420 774 780 141                                           Mobil: +420 774 780 543      

E-mail: kancelar@ricansko.eu

 

Pohodové letní dny přeje Vaše MASka

Foto: Tomáš Bajer

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena