Mateřské centrum Mraveniště

18. 2. 2014

Mraveniště zve maminky i děti na své aktivity a v současné době už plánuje letní prázdniny u moře.

Přijďte mezi nás.

            I v druhém pololetí Mateřské centrum Mraveniště pokračuje v aktivitách pro maminky a naše nejmenší. Zveme Vás do Mravenčí školičky již od 2,5 roku věku (dopoledne po-čt), těšíme se na Vás v nově vybavené herně. Zaměřujeme se na rozvoj pohybových, hudebních, výtvarných a logopedických dovedností dětí a přivykání na kolektiv vrstevníků. Dále nabízíme i zájmové kroužky (keramika, tanečky, šikovné ručičky, flétnička) a jednorázové akce pro děti i rodiče (karneval, semináře, tématické dílničky…). Navštivte také naše každoměsíční aktivity - kurzy háčkování (poslední čtvrtek v měsíci), poradnu pro maminky (nejen) dvojčat (druhý čtvrtek v měsíci) a další. Stále máme pár volných míst. Přijďte mezi nás!

Více se dozvíte na materske.mraveniste.info.

Děkujeme všem za podporu při pořádání Karnevalu pro nejmenší, děti si to moc užily.

Ivana Dudová, koordinátorka Mateřského centra Mraveniště

 

 

S Mraveništěm k moři!

LÉTO U MOŘE: Už jste přemýšleli, jak strávíte letošní léto? Už víte, jak odměníte své děti za pěkné vysvědčení? Nabízíme Vám možnost vyrazit za zážitky a rekreací s Mraveništěm, podobné zájezdy pro rodiny s dětmi pořádáme už od roku 2000. Po krátké pauze jsme připravili atraktivní skupinový zájezd do Chorvatska, na ostrov Korčula v Jižní Dalmácii. Celý týden budeme ubytovaní v apartmánech, koupání v příjemné a klidné „Zátoce mušlí“, k dispozici je venkovní bazén, spousta atrakcí, sportovní vyžití, pláže vhodné pro děti – oblázkové i písčité. Komplex se nachází v zeleni, obklopen borovým hájem. Možnost polopenze nebo individuálního stravování. Odjíždíme z Říčan v pátek 4. července 2014, návrat v neděli 13. července. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás oslovit o podrobnější informace na e-mailu: mraveniste@ricany.cz. Těšíme se na dobrodružství, které společně jistě prožijeme! Více na www.mraveniste.info.

PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY: letos proběhnou v termínech: 1.turnus od 30.června do 4. července, 2.turnus od 14.do 18.července a 3.turnus od 25.do 28.srpna. Podrobnosti v dalších číslech Kurýra nebo na našem webu.

Zájemci o KLUB TRIAL – navštivte náš web, kde se dozvíte podrobnosti o trénincích, které začínají již v dubnu, budou probíhat vždy o víkendu. Jsou určeny klukům i holkám, začátečníkům i pokročilým, přihlásit se mohou i dospělí. Tréninky vedou reprezentanti  ČR.

KARNEVAL : Děti, můžete se těšit , 6.dubna od 14 hodin v Kulturním centru Labuť na dětský karneval!

PODĚKOVÁNÍ:  Děkujeme městu Říčany za podporu, kterou nám poskytlo formou grantů na provoz i na loňské akce, které jsme pořádali pro všechny děti:  Příměstské tábory, Mistrovství ČR v Trialu, Dětský den (sice pršelo, ale malým dětem to na Jurečku vůbec nevadilo J), Indiánské loučení s létem a Čertovský rej. Děkujeme i všem dětem, které se akcí zúčastnily. Přijďte zase!

Veronika Špačková, Lenka Počtová, koordinátorky Mraveniště

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena