Mateřské centrum Mraveniště

30. 10. 2015

Podzim v Mraveništi

Přišel podzim a všichni naši mravenečci jsou v plné práci. Všude se pilně trénuje, cvičí a tvoří. Pro opozdilce ještě máme pár volných míst. Stále se můžete do kroužků hlásit. Vybírat můžete ve sportovním klubu (atletika, florbal, míčové hry, parkour a nově i jóga), v uměleckém studiu (keramika, výtvarka a nově dramatický kroužek), ve vzdělávecím studiu (šachy) a nakonec i v hudebním studiu (flétna, klavír, akustická/basová kytara, bicí a sólový zpěv). O naše nejmenší se stará Mateřské centrum Mraveniště.

Pro děti, které začnou kroužky navštěvovat  po 1. Listopadu, nabízíme snížení ceny kurzovného. Vše po domluvě. Pokud vaše děti rády zpívají, povídají a ještě při tom poskakují, neváhejte je přihlásit na dramatický kroužek, který vedou dvě zkušené lektorky vždy v  pondělí od 15:15. Děti je možné vyzvednout v družině v ZŠ Bezručova, jako na ostatní kroužky.

26. listopadu od 18 h. vás zveme na přednášku do keramické dílny na téma Návrat do práce a Jak najít dobrou práci. Je to přednáška o tom, že vaše situace může být růžovější. Přednášet bude zkušená personalistka Lucie Ptáková, maminka dvou dětí, která působí jako mediátorka při řešení sporů mimosoudní cestou. Přijďte si poslechnout osvědčené tipy i neotřelé nápady, jak najít novou práci. Vstup je zdarma. Přednáška je ochutnávkou chystaného workshopu o návratu do práce, který proběhne začátkem roku 2016.

 

Dále Vás zveme na pravidelné keramické soboty pro veřejnost, termíny najdete na www.mraveniste.info. Vhodné pro rodiny s dětmi i dospělé.

 

Na jednorázové aktivity se také můžete hlásit přes rezervační systém.

 

Seminář – Jak najít práci

26. 11. 2015 od 18h vstup zdarma, budova keram. dílny

Korálkování – ketlovaný náramek

5. 11. 2015 od 19h       (budova keramické dílny)

Korálkování – vánoční dekorace

3. 12. 2015 od 19h             200,-Kč/osoba

Dětská expedice Lechtal 2016 (lyžování o jarních prázdninách)

29. 1.2016 - 5. 2. 2016 (mraveniste.hory@seznam.cz)

 

Podrobné informace a rezervační systém najdete na www.mraveniste.info

Ivana Dudová, koordinátorka Mateřského centra Mraveniště

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena