Mateřské centrum v novém aneb rekonstrukce zdárně ukončena!

29. 8. 2013

Letošní léto se v Mraveništi neslo v duchu pracovitých mravenečků ve všech směrech. A v nadcházejícím podzimu vás všechny zveme na 19. ročník pochodu Indiánské loučení s létem. Letos se koná v sobotu 21. září.

Začátkem července jsme zahájili rekonstrukci budovy mateřského centra a keramické dílny vyhlášením výsledků veřejné zakázky. Následovalo podepsání smlouvy o dílo s vítězem výběrového řízení – firmou Dvořák-Karlík, s. r. o., a mohli jsme se pustit do práce. Po vystěhování všech potřebných věcí, nastřádaných za 15 let činnosti Mraveniště, jsme přenechali práci stavebním odborníkům. Ti se pustili do práce dle projektové dokumentace, přemístili kotel, vybudovali nové sociální zařízení, vybourali příčky, vyměnili radiátory, zásuvky, světla, rozvody vody a kanalizace, položili nové podlahy, provedli výměnu oken a závěrem vymalovali. Na našich webových stránkách ve fotogalerii se můžete podívat, jak se rekonstrukce vyvíjela.

V tuto chvíli probíhají v Mateřském centru úklidové práce a příprava na nový školní rok. Máme pro vás připravený bohatý program, velký výběr aktivit a zkušené lektorky. Přijďte se podívat v týdnu od 9. 9. 20013 na ukázkové hodiny, které budou probíhat dle rozvrhu. Všechny důležité informace najdete na našich nových webových stránkách www.mraveniste.info. V září se na vás těšíme.

Ivana Dudová, koordinátorka Mateřského centra

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena