Mnichovice a Hrusice také zvou na adventní akce

25. 11. 2013

Do Mnichovic v pátek 6. prosince možná přijde i Mikuláš, ve čtvrtek 19. prosince se potom můžete sejít společně s dětmi u Betléma. A Vánoční vystoupení v Hrusicích se koná v sobotu 14. prosince.

Dne 6.12.2013 společně s akcí „Možná přijde i Mikuláš“ se bude od 14.00-19.00 hod. konat na Masarykově náměstí v Mnichovicích Adventní jarmark, kde budou své výrobky prodávat regionální výrobci oceněni značkou Zápraží originální produkt, kterou uděluje Asociace regionálního značení ARZ.

Budete moci zakoupit např. domácí marmelády a pečené čaje, šperky, keramiku, medy a medovinu, adventní věnce a svícny, hedvábné panenky a uzenářské výrobky od mistra Sapíka z Hostince U koně na Klokočné. 

    

 

 

PŘEDVÁNOČNÍ  SETKÁNÍ  U  BETLÉMA

ve čtvrtek 19.12.2013 na nádvoří MěÚ Mnichovice

V 15.00 hod. – zahájení vánočního setkání u Betléma, vystoupení dětí z MŠ a ZŠ Mnichovice

Od 15.30 hod. – k poslechu bude hrát flašinetář Mgr. Kostroun

Zároveň ve výstavní expozici bude ke shlédnutí vánoční výstava a pro děti připravená malá vánoční dílnička.

Budete mít možnost ochutnat tradiční vánoční speciality od vyhlášeného mistra Sapíka – domácí jitrničky a jelítka, tlačenka, svařené víno, medovina, pečené kaštany, .......

Nebudou chybět ani mnichovické perníčky od paní Bělinové, které byly oceněny jako regionální výrobek a které si budete moci zakoupit společně s drobnými dárečky s Ladovskou tematikou (kosmetické balíčky, vonné sáčky, mýdla, betlémy, vánoční pohledy, kalendáře na rok 2014, vánoční tašky, dětské knížky….)

Pořádá Město Mnichovice ve spolupráci se ZŠ, MŠ, Sborem dobrovolných hasičů, Veřejnými službami a Klubem seniorů Mnichovice.

 

 

 

               

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena