Modré dveře, terapeutické centrum

5. 7. 2021

Psychoterapie – cesta, která pomůže překonat vaše problémy

 Pandemie zahnala mnoho lidí do slepé uličky, ze které si často neví rady. Mnoho rodin i jednotlivců čelí novým, náročnějším situacím, které nejsou schopni sami zvládnout. Řešení bývá obvykle blízko, jen o něm nevíme.

Cestou z problémů může být právě psychoterapie, která pomáhá v řadě nelehkých životních situací. Tato služba umí podpořit v hledání ztracené stability, pomůže se zorientovat v tom, co právě prožíváme, odhalí naše potřeby a pomůže s jejich naplněním. Podívat se na svůj problém s někým „z venku“, který nám dá prostor vypustit emoce, přetlak nebo obavy, přináší úlevu a tolik potřebný nadhled.  Nebuďte na své problémy sami.

Terapeutické centrum MODRÉ DVEŘE nabízí pomocnou ruku v podobě individuálních, párových nebo rodinných PSYCHOTERAPIÍ ZDARMA.

Pokud jste rodič samoživitel, pečujete o závislou osobu, máte zdravotní hendikep (držitelé OZZ a OZP) nebo se cítíte jakkoliv izolováni, máte možnost využít této bezplatné služby. Pokud si nejste jisti, zda spadáte do tohoto zařazení, i tak nás zkontaktujte – rádi vám poradíme a zodpovíme vaše dotazy. Neváhejte, tato nabídka je časově omezena. Máte-li pocit, že bychom mohli vám nebo vaší rodině pomoci, ozvěte se co nejdříve. Jsme tu pro vás.

Psychoterapie je poskytována v našich dvou centrech – vyberte si to, které je pro vás lépe dostupné.

 

CENTRUM V ŘÍČANECH

(Tyrše a Fügnera 105/7, Říčany), tel.: 722 065 156

 

CENTRUM V KOSTELCI NAD ČERNÝMI LESY

(náměstí Smiřických 39, Kostelec n. Č. l.)

tel.: 721 967 425

 

Terapeutické centrum modré dveře je nestátní nezisková organizace, která přes deset let pečuje o duševní zdraví obyvatel Středočeského kraje. Kromě psychoterapií nabízí tyto služby: sociální aktivizace, sociální rehabilitace, krizová pomoc, supervize a klinický psycholog. Více podrobností naleznete na www.modredvere.cz.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena