Mraveniště, Centrum volného času Říčany

3. 5. 2019

Narozeniny Mraveniště – 19. května – 20 let!; Příměstské tábory+ další akce

Narozeniny Mraveniště – 19. května – 20 let!

Srdečně vás všechny zveme do okolí budovy Mraveniště v Bezručově ulici na oslavu našich dvacetin. Děti, těšte se na divadlo, malování na obličej, výtvarné a kreativní dílničky, zábavnou show a soutěže za zajímavé ceny. Přijďte vyhrát ve výtvarné soutěži pololetní kurz kresby a malby. Zároveň vyhlásíme vítěze o pololetní kurz keramiky pro děti 1. stupně (již od pěti let) – vytvořte doma nejkrásnějšího mravence z modelíny, fima, písku apod.; vyfoťte a foto zašlete do 13. 5. na e-mail: materske-centrum@mraveniste.info. Nejlepší autory odměníme! Během oslav se můžete těšit i na řadu hudebních vystoupení, své umění předvedou i naši nejlepší jezdci z MTB&TRIAL klubu a velký souboj o vítězství svedou legoroboti v soutěži ROBOSUMO. Na své si tak přijdou všichni, kdo náš velký den navštíví – malí i velcí. V rámci dne otevřených dveří mohou celé rodiny tvořit v keramické dílně, můžete se těšit na stánky s dobrým jídlem, úžasnou fireshow, k poslechu zahrají říčanské kapely a v rámci výstavy pod širým nebem uvidíte nejlepší výtvarná a keramická díla našich členů. Neváhejte a v neděli 19. 5. od 10:00 přijďte slavit s námi.

 

Příměstské tábory

1. turnus:

Z pohádky do pohádky (od 2 do 5 let), termín 15. – 19. 7. – budeme si hlavně hrát a tvořit – v dopoledních hodinách. Každý den si s dětmi přečteme pohádku, vytvoříme tematický výrobek nebo obrázek, užijeme si řádění venku a v pátek všechny za celotýdenní snažení odměníme.

2. turnus:

Tajemství draků (od 5 do 12 let), 12. – 16. srpna  - budeme hlavně objevovat. Je potřeba zachránit dračí říši a my voláme všechny rytíře na pomoc. Pojďte s námi posbírat střípky veliké hádanky, vyřešit ji pomocí logiky a kreativity a porazit zlou sílu a osvobodit tak Duhového draka.

Více informací s možností přihlášení na oba turnusy naleznete na www.mraveniste.info.

 

MC - DOMÁCÍ TVOŘENÍ MAMINEK S DĚTMI

čtvrtek 14 – 17hod. (možnost dítěte v herničce)

NUTNÁ rezervace: ahoj@mumspacericany.cz

2. května

Šití pytlíků na potraviny

9. května

Domácí kosmetika

16. května

Batikování

30. května

Kváskový chléb

 

MC - MUMSPACE – přesné termíny na webu

pátek 9:30 – 11:30

NUTNÁ rezervace: ahoj@mumspacericany.cz

Tchi - kung

Tanec pro maminky s dětmi

Cestování s dětmi

Hypnoporod

Dětský pokoj podle Feng Shui

 

KERAMICKÉ  DÍLNY – bez rezervace

S EVOU

čtvrtek

18:30 – 21:00

SE ŠTĚPÁNKOU sobota

9:00 – 11:30

S KATKOU sobota

9:00 – 11:30

2. května

4. května

18. května

16. května

 

 

30. května

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena