Mraveniště, centrum volného času Říčany

6. 7. 2020

Prázdniny v Mraveništi – jedeme dál!

Koronavirus jsme snad společně přečkali, i když jsme byli nuceni činnost našeho centra na dlouhou dobu přerušit. Je nám to velmi líto, ale zdraví je přednější. Všem dětem postupně vracíme peníze za neodučené hodiny. Pokud někdo ještě vratku neobdržel, ozvěte se, prosím, na níže uvedený e-mail. Nicméně nezaháleli jsme a v průběhu pandemie začali připravovat aktivity na nový školní rok. Ale popořadě – nejprve budou prázdniny, které právě začínají. Hurá!

 

Na jaké tábory je možné ještě děti přihlásit?                   

1. příměstské tábory „Jedu vědu“ (20. – 24.7.) - a „Záchranáři“ (10. – 14.8.), v Bezručově ulici, základně Mraveniště

2. příměstský tábor „Na kolech“ (7. – 10.7.) - ve volnočasovém areálu v Tehově

3. pobytový tábor „Létobraní“ (22. – 30.8.) – ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších. 

UU některých zbývá posledních pár míst, které je možné si rezervovat přes náš registrační systém.

Během celých prázdnin probíhá v tehovském areálu kroužek „Trénink na pumptracku“, kdy se děti od tří let po dospělé naučí vše od základního postoje na kole, po projíždění boulí a zatáček. Učí se také jízdu po zadním kole, bunnyhop a skákání, prostě skvělá průprava na kolo, ať už se budete chtít v budoucnu specializovat na cokoliv.

Od září začnou opět fungovat všechny tradiční kroužky, jako je kresba a malba, keramické kurzy, hudební kroužky, Mravenčí školička a spoustu dalších. Na všechny naše aktivity se bude možné přihlašovat již během srpna. Mateřské centrum – tentokrát v novém čase (každý pátek v 10 – 12 hodin ) - připravilo pro čerstvé maminky „Kojení v bezpečí“ - podpůrnou kojící skupinku. Zajímá vás, jak se na kojení připravit ještě během těhotenství, nebo jste právě dorazili domů z porodnice a chcete vědět, co se dá udělat, aby bylo kojení co nejpříjemnější pro vás i vaše miminko? Tato a mnohá další témata jsou vítána na setkání s certifikovanými laktačními poradkyněmi a dalšími ženami, přirozeně vás podpoří na vaší cestě mateřstvím. Více informací naleznete na fb: Kojení v bezpečí nebo na www.mamila.sk.

Všechny zajímavosti naleznete také na našich stránkách www.mraveniste.info, kde je uveden i odkaz na náš rezervační systém - https://mraveniste.webooker.eu/, přes který je možné se hlásit na všechny naše kurzy. E-mailová adresa (vratky): materske-centrum@mraveniste.info.

Přejeme všem nádherné prázdniny a v září se na vás už moc těšíme. Začínáme 14. září 2020.

Nina Šafránek, koordinátor Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena