Mraveniště, Centrum volného času Říčany

29. 11. 2020

Mraveniště: „Děti, vyrobte vánoční dárek podle naší inspirace!“

Milé děti, je nám opravdu velmi líto, že okolnosti nedovolují, abychom se scházeli na kroužcích Mraveniště a tvořili, vyráběli a učili se mnoho zajímavých dovedností a měli radost z toho, že můžeme spolu aktivně trávit volný čas. Ale nebojte, situace se pomaličku začíná zlepšovat a pokud se nestane nic mimořádného, otevření kroužků Mraveniště je na obzoru. Nejvíc nás mrzí, že si v našich kroužcích nemůžete vytvořit žádné dárky pro vaše nejbližší k Vánocům a že se nepotkáme ani při nějakém vánočním koncertu. Pokud však hygienici ještě před Vánoci umožní kroužky navštěvovat, určitě je celé Mraveniště připravené se vám věnovat a zameškané hodiny alespoň trochu dohonit!

Abyste do té doby načerpaly nějakou inspiraci a mohly si doma přece jen některé dárky vyrobit alespoň samy, podívejte se na webové stránky Mraveniště www.mraveniste.info a podle návodu můžete doma tvořit! Přejeme vám hodně štěstí při vyrábění a šikovnou ruku!  Po Vánocích nám napište, jak se vám tvoření líbilo a jak se dárek líbil těm, kterým jste jej darovali.

Věříme, že se na kroužcích brzy sejdeme. Rádi bychom ubezpečili všechny, kteří uhradili kurzovné za 1.pololetí, že zrušené lekce budu nahrazeny a další pololetí o tyto lekce zkráceno. O žádné peníze nepřijdete. Veškeré aktivity Mraveniště budou postupně otevírány přesně podle platných nařízení, jak budou opatření rozvolňována.

Všem členům a příznivcům Mraveniště přejeme krásné Vánoce plné rodinné pohody, lásky, velkou porci zdraví a šťastný vstup do roku 2021!

Nina Šafránek, Hana Špačková,

koordinátorky Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena