Mraveniště, Centrum volného času Říčany

2. 5. 2021

Červenec a srpen jsou za dveřmi, jaké aktivity nabízí mraveniště?

LLetošní školní rok proběhl, jak proběhl, proto jsme se rozhodli, že vyjdeme dětem i rodičům vstříc a umožníme dětem prožít alespoň netradiční a atraktivní léto s mnoha zajímavými aktivitami, hlavně fyzickými, sportovními, ale i vzdělávacími – vaše děti si naši pozornost zaslouží. Přihlaste je proto včas, dokud je místo.

Příměstské tábory letos frčí!

„JEDU VĚDU– logika, fantazie, pokusy, tajemno, hádanky, hlavolamy – celotáborová hra z prostředí světa fantazie, to vše nabízejí velmi poutavou formou naše vědecké tábory, které vždy slaví velký úspěch.  A lektoři v originálních kostýmech, to stojí za to absolvovat! Děti se budou bavit a zároveň se dozví mnoho nového.

MALÝ ZÁCHRANÁŘ“ – pro děti předškolního věku (2 – 6 let), dopolední program. Tábor pořádáme na žádost rodičů po loňské zkušenosti. Hravou a přiměřenou formou přiblížíme dětem svět záchranných složek, orientaci v krizových situacích a prakticky si vyzkouší zajímavé momenty. Téma je pro děti velmi atraktivní a forma práce přiměřená věku.

„SPORTOVNÍ TÁBORY– pro děti od 5 do 15 let (dva turnusy), tábory zaměřené na všestranné sportovní aktivity nejen na říčanských hřištích, ale i ve volné přírodě. Zejména atletika, míčové hry, turistika a koupání, vše formou hry, soutěží, s klasickým táborovým programem. Děti už seděly doma dost dlouho, je čas se zase začít hýbat.

„TÁBORY NA KOLECH - PUMTRACK, MTB – pro děti od předškolního věku do 15 let, (dva turnusy). Tréninky na kolech v cykloparku Tehov, všestranné sportování, táborová hra, vše venku se zázemím ve stanech. Vloni slavil tento tábor obrovský úspěch, kluci i holky se výtečně bavili, sportovali a pracovali na své kondici i cyklistických dovednostech, prostě paráda.

 

Pobytovýbor taky frčí!

„LÉTOBRANÍ“ – týdenní tábor v Krkonoších ve Špindlerově mlýně. Bohatý program plný vycházek po okolí, hádanek, zajímavých úkolů; houbaření pro otrlé, bezpečné lezení po skalách a mnoho dalšího zajímavého. Nevěříte? Přihlaste své dítě a uvidíte! Registrace již spuštěna.

Veškeré podrobnosti o termínech, cenách, místě konání a další najdete na www.mraveniste.info . Těšíme se na vaše děti a na zážitky s nimi, stýskalo se nám!

V plánování letních aktivit ještě nekončíme, proto sledujte naše webové stránky, sekci tábory. Přihlašování je možné pouze přes náš rezervační systém https://mraveniste.webooker.eu/.

 

Nina Šafránek,

koordinátor Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena