Mraveniště, Centrum volného času Říčany

30. 5. 2021

Fungujeme, hlavní program na léto!

Letošní školní rok se nějak nepovedl, všichni víme proč. Nicméně se nám stýskalo, máme chuť i čas a proto vám nabízíme zajímavé aktivity v červnu, ale hlavně o letních prázdninách.

Připravujeme vedle příměstských táborů i jednorázové kurzy – dopolední, víkendové nebo večerní. Všechny novinky postupně zveřejňujeme na stránkách Mraveniště. Pojďte si s námi po dlouhé pauze zase něco namalovat nebo vytvořit z keramiky. Máte nápad, co by vás bavilo? Napište nám! Pokud chcete mít jistotu, že vám žádná letní aktivita neunikne, kontaktujte nás na e-mailu a my vám rádi zašleme každou červnovou i prázdninovou novinku jako prvním.

Potkat se můžeme ŽIVĚ na Dětském dnu, který připravuje město Říčany v sobotu 26.čevna dopoledne na Lázeňské louce, kde pro vaše děti chystáme zajímavé aktivity a představíme zde již některé kurzy na příští školní rok.

Letošní kroužky už bohužel spustit nemůžeme, u registrací ve školním roce 2020/2021 vás postupně všechny kontaktujeme a zasíláme platby zpět. Pokud vám informativní e-mail od nás stále chybí, neváhejte nás ihned kontaktovat, zjednáme nápravu.

Informace na vše: materske-centrum@mraveniste.info; www.mraveniste.info,

rezervace: https://mraveniste.webooker.eu . Už se na vás moc a moc těšíme!

Nina Šafránek, koordinátor Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena