Mraveniště, Centrum volného času Říčany

5. 7. 2021

A přišlo léto do Mraveniště...

Příměstské tábory

Ztratil se hlavní alchymista duhového trůnu! Jeho udatní učedníci musí pátrat v jeho stopách, dokončit jeho výzkum a zachránit říši před zkázou. Kamarádi, pojďte nám na tábor Jedu vědu pomoci učinit důležité objevy, které navždy změní tvář světa. Na cestu se vydáme v pondělí 19. července.

Školkáčci, pojďte si v červenci na pár dopolední odskočit do Mraveniště a prozkoumat taje složek IZS. Vyzkoušíme si jejich oblečení a náročnost těchto povolání. Staňte se již 26. července těmi pravými Záchranáři.

Také jste byli dlouhé měsíce zavření doma? Co takhle si přijít s námi zasportovat hned během dvou srpnových turnusů? Od 2. 8. a od 16. 8. si pro vás naši lektoři připravili Olympijský týden. Vyzkoušejte si během týdenního příměstského tábora nejrůznější olympijské sporty a disciplíny.

Kroužky od září

Sledujte naše webové stránky. Během července se na nich začnou objevovat nabídky kroužků na školní rok 2021/2022. Těšit se můžete na naše stálice, jako jsou keramika, kresba a malba, mravenčí školička, tvořivá dílna, logické hry a hádanky, zábavná fyzika, různé hudební kroužky a další. Máme však i několik nových lektorů, nudit se tedy rozhodně nebudete. Domlouváme další tvořivé kroužky. Těšit se můžete například na výrobu hraček a her, cvičení s dětmi a pro děti… Máme v plánu i několik jednorázových kurzů, které budou zaměřené vždy na aktuální roční období a svátky. Těšíme se na vás!

Sledujte všechny naše novinky na www.mraveniste.info, registrace na naše kurzy a aktivity je možná na https://mraveniste.webooker.eu/. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na materske-centrum@mraveniste.info nebo na tel. čísle 734 498 505.

Nina Šafránek,

koordinátor Mraveniště

 

Prosíme návštěvníky dětského hřiště u MŠ Zahrádka, kteří mají k dispozici čipové kartičky umožňující jim vstup, aby je přinesli zpět do informačního centra na náměstí. Bude se do nich nahrávat nový přístupový kód a k dispozici budou opět v průběhu léta. Děkujeme.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena