Mraveniště, Centrum volného času Říčany

27. 8. 2022

Mraveniště – hodně štěstí do nové sezóny!

 

Prázdniny zase uběhly jako voda, děti si užily plno zábavy a dobrodružství. Mraveniště nabízí spoustu zajímavých činností i ve školním roce. Na jaké kroužky vaše děti letos zveme?

Nabídka pro děti

Mravenčí školička – pro děti ve věku 1,5 – 5 let - každé pondělí a středu dopoledne. Potřebujete si chvilku vydechnout, zajít na nákup, oběhat úřady? Přiveďte nám vaše děti na tvůrčí školičkové dopoledne. Děti si vyzkouší režim skutečné školky, socializují se a podpoří rozvoj jemné a hrubé motoriky.

Keramika – naše nejoblíbenější kurzy. Nabízíme lekce pro nejmenší děti společně s rodiči, pro všechny věkové kategorie školáků, ale i večerní keramiku pro dospělé. Pozor, každá lektorka má své lekce uspořádané s trošku jiným zaměřením, pozorně čtěte jednotlivé popisy.

Další výtvarné kroužky – Tvořivá dílna, Kresba a malba pro děti na 1. stupni,

Hra na kytaru, flétnu a klavír – samostatné lekce i skupinové kurzy

Kroužky pro rozvoj logického myšlení a vědu a techniku zábavnou formou – Programování Arduino, Programování Lego mindstorms, Zábavná fyzika

Deskové hry – milují vaše děti hraní moderních deskovek a chybí jim parťák? Pojďte se s námi vrhnout do víru Carcassonne, Karnaku a mnoho dalších.

MTB&TRIAL Mraveništětrial, pumptrack - tréninky v Bike parku v Tehově – skvělá klubová činnost, závody a soutěže, pro děti i rodiče.

Mateřské centrum – aktivity pro maminky

Správná péče o pleť – co by měla zahrnovat a jaké produkty jsou vhodné a bezpečné. Denní líčení – tipy a triky, jak na rychlé a krásné líčení, jak podtrhnout svou přirozenou krásu.

 

Podrobnosti k jednotlivým kurzům a možnost se přihlásit získáte na www.mraveniste.info nebo na https://mraveniste.webooker.eu/.

Na podzim připravujeme DRAKIÁDU, o termínu budeme včas informovat. Naši skvělí lektoři se už těší na vaše děti. Přijďte mezi nás rozvíjet své zájmy nebo talent!

Veškeré dotazy rádi zodpovíme na tel. čísle 734 498 505 nebo na e-mailu: materskecentrum@mraveniste.info .

Nina Šafránek, Hana Špačková – koordinátorky Mraveniště

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena