Mraveniště, Centrum volného času Říčany

31. 10. 2022

 

Mraveniště šlape na plné obrátky

HALLOWEENSKÁ DRAKIÁDA – v říjnu se uskutečnila první mraveništní drakiáda. Počasí nás trošku pozlobilo, ale akce se nakonec vydařila. Na děti čekaly soutěže o krásné ceny, spoustu tvoření na dračí a halloweenské téma a na závěr se ti nejodvážnější mohli s přibližující se tmou zúčastnit večerní bojovky. Akce se mohla uskutečnit díky finanční podpoře města Říčany, za což velice děkujeme!

MRAVENČÍ ŠKOLIČKA – školička pro naše nejmenší skvěle připravuje děti na vstup do mateřské školy. V uplynulém měsíci jsme se zaměřili na základní „odvykací“ cviky od nejbližších, na první pravidla, která budou dítě provázet po celou předškolní i školní docházku. Věnovali jsme se podzimnímu tvoření – malovali jsme jablíčka, zavařovali houby, vyráběli dračí zápichy do květináče a mnoho dalšího. Děti byly úžasné a moc se jim u nás líbilo.

KERAMICKÉ KURZY PRO VEŘEJNOST V LISTOPADU

Čtvrtek 3. listopadu 18:30 – 21:00 s Evou

Čtvrtek 17. listopadu 18:30 – 21:00 s Evou

Sobota 12. listopadu 9:00 – 11:30 se Štěpánkou

Sobota 26. listopadu 9:00 – 11:30 s Katkou

MATEŘSKÉ CENTRUM

Mumspace – prostor pro mámu. Nabízíme čím dál zajímavější témata. Na listopad pro vás máme nachystány tyto kurzy, posuďte sami:

1.11. - Jóga pro maminky (a děti)

8.11. - Přirozený porod a asistence duly u porodu s Janou Dvořákovou

15. 11. - Swap dětských podzimních a zimních věcí

22.11. - Diastáza s Kamilou Veselou

29.11. - Homeopatie s Helčou

Pro více informací sledujte www.mraveniste.info, nebo facebook Mraveniště, centrum volného času. Do většiny kurzů je možné vstoupit i v jejich průběhu, cena je dopočítána dle počtu zbývajících lekcí. Milí rodiče, vaše děti jsou báječné!

Nina Šafránek, koordinátorka Mraveniště

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena