Mraveniště, Centrum volného času Říčany

26. 11. 2022

Předvánoční shon v Mraveništi

Adventní čas je všude plný předvánočního těšení a příprav. Nejinak je tomu i u nás. Během kurzů keramiky vyrábíme různé dárky a dekorace. Naši studenti si odnášejí krásné dárky pro své bližní mističky, hrnečky, ale i třeba betlémy a různé vánoční závěsy. Na kurzech kresby a malby zase děti pilně malují krásné obrazy na plátno, které najdou jejich nejbližší pod stromečkem. Dětičky z Mravenčí školičky se věnovaly v listopadu tvoření na téma podzimní příroda a počasí. Nechybělo povídání o tom, jak to bylo se svatým Martinem, proč jíme husu a vše jsme si také namalovali. A našlo by se mezi námi ještě nějaké místečko pro nové zájemce. Maminky, přiveďte své děti, vánočně se u nás naladíte a děti pomohou s přípravou na Vánoce i výzdobou Mraveniště. Přidáte se?

MumSpace se stává oblíbenou činností maminek na mateřské, nedávno si zacvičily jógu, vyslechly fantastickou přednášku duly a s ergoterapeutkou probraly horké poporodní téma – diastáza.

CO JEŠTĚ DO VÁNOC STIHNEME/STIHNETE?

MumSpace SWAP ZIMNÍCH (HLAVNĚ DĚTSKÝCH) VĚCÍ – 6. prosince, 9 – 11h,

VÁNOČNÍ TVOŘENÍ – 13. prosince, 9 – 11h.

Přijďte si k nám vychutnat předvánoční atmosféru a sdílet své zkušenosti, rady, i návody, jak zvládnout předvánoční shon. To vše i s dětmi v útulné herničce v Mateřském centru, Bezručova 441/23

Keramika pro veřejnost ČTVRTEK – 1., 8. a 15. prosince – s Evou / 18:30 – 21:00 SOBOTA – 10. prosince se Štěpánkou / 9:00 – 11:30

Ještě váháte nad vánočními dárky? Přijďte je vyrobit do naší keramické dílny. Těšíme se na vás!

Všechny novinky naleznete na našem facebooku – Mraveniště, centrum volného času Říčany, nebo na našich webových stránkách – www.mraveniste.info. Do všech našich kurzů je možné vstoupit i v jejich průběhu, cena bude spočítána dle počtu zbývajících lekcí. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese materske-centrum@mraveniste.info.

Rádi bychom vám popřáli krásné a příjemné svátky vánoční, mnoho radosti a zážitků z rodinných setkání a do nového roku 2023 hlavně naději, lásku a víru! Děkujeme za vaši přízeň, moc si jí vážíme. Těšíme se na další společná setkávání.

Nina Šafránek, Hana Špačková, koordinátorky Mraveniště

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena