MŠ a ZŠ Nemo

30. 10. 2015

NEMO SLAVILO 10 LET

                                           

V sobotu 3. října jsme oslavili 10 let existence předškolního zařízení Baby club NEMO. Děkujeme všem účastníkům, kterých byl velký počet. Rádi jsme se s vámi setkali a bylo dojemné vidět naše bývalé žáčky, jak vyrostli a nemohli se navzájem poznat. Jsme rádi, že nezapomněli na svoji školku. Vy, kdo jste nemohli přijít, se můžete podívat na fotografie na facebooku školky NEMO.

Čas letí a blíží se zápisy na školní rok 2016 - 2017. Zájemce o naši školku a ZŠ NEMO zveme na Dny otevřených dveří, kdy se můžete podívat přímo do výuky. Termín je 23. a 25. 11. od 8:00 do 17:00 hodin. Pokud se chcete podívat na výuku žáků 1. třídy, přijďte mezi 8:30 - 11:00 hod.

Pro příští školní rok chystáme rozšíření naší česko-anglické bilingvní třídy v MŠ, o kterou je velký zájem. Rodilý mluvčí bude v NEMU působit každý den, celé dopoledne. Děti tak mají jedinečnou možnost získat znalosti angličtiny přirozenou cestou při běžných činnostech v MŠ, zároveň získávají potřebné znalosti od české paní učitelky. Prostředí je tedy bilingvní.

V ZŠ NEMO rozšiřujeme také podíl angličtiny při výuce žáků, a to 2x týdně v rámci výuky s paní učitelkou a učebnicemi Happy House od Oxford University, 2x týdně odpoledne s rodilým mluvčím a přítomností rodilého mluvčího Cesara Hinojosi ve vybraných předmětech (TV, Prvouka, HV, VV, občas matematika) spolu s českou paní učitelkou. Jsme zapojeni i do projektů EU Erasmus+  a Edison Little, kdy k nám pravidelně jezdí anglicky hovořící studenti ze zahraničí.

Zápis do ZŠ NEMO proběhne 27. 1. a 10. 2. 2016 od 14:00 do 17:00 hod. Zde vám představíme i paní učitelku pro 1. třídu. Své děti můžete předběžně hlásit již nyní na tel. ředitelky 777 727 334.

Více informací na www.skolanemo a www.babyclubnemo.cz.

 Těšíme se na naše budoucí žáčky.   Pracovníci MŠ a ZŠ NEMO.  

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena