MŠ a ZŠ Nemo

31. 3. 2017

VYHLAŠUJE ZÁPIS DO PŘEDŠKOLNÍ TŘÍDY MŠ 5.4. a 26.4. od 15 do 17 hod.

Jsme velice rádi, že se ZŠ NEMO již zcela zaplnila dětmi, které navštěvovaly naší MŠ. Termíny zápisu bychom tedy rádi využili pro přihlášení  dětí, které  chtějí v budoucnu studovat i v ZŠ NEMO.

Pro školní rok 2017-2018 zájemcům  nabízíme docházku do přípravné třídy MŠ NEMO, která bude přizpůsobena pro budoucí školáky.

Na děti budou kladeny vyšší nároky a dle individuálního vzdělávacího  plánu s nimi procvičíme, co je potřeba pro snadný přechod do ZŠ NEMO (grafomotorika, příprava na genetickou metodu čtení, rozvoj percepčních dovedností).

Součástí programu je intenzivní výuka angličtiny, tj, každý den prostřednictvím našich rodilých mluvčích a našich učitelů se znalostí angličtiny. K výuce využíváme materiály Wattsenglish a Cambridge University. V průběhu prvního stupně ZŠ  pak u nás mohou děti složit mezinárodní jazykovou zkoušku YLE.

Během tohoto pololetí také můžete průběžně přihlašovat děti do MŠ NEMO (standartní a bilingvní česko-anglická třída), prohlídka je možná kdykoliv po dohodě s ředitelkou na tel: 777 727 334.

NABÍDKA TRADIČNÍCH PRÁZDNINOVÝCH PROGRAMŮ

10.7.-14.7.                                    Harry Potter s výletem vláčkem do Bradavic    (Konopiště)

 

17.7.-21.7.                                                                      Cesta kolem světa s výletem do ZOO Chleby

 

24.7.-28.7.                                                    Vaření s medvídkem Pú s výletem do Toulcova Dvora

 

31.7. do 4.8.                                                 Po stopách Dinosaurů s výletem do Dinoparku v Plzni

 

7.8. do 11.8.                                      Happy English  s rodilou mluvčí Mary a výletem na Jureček

 

Cena za týden včetně celodenní stravy a výletu: 2.900 Kč, Program bude přizpůsoben věku dětí.  Děti budou hodně času trávit venku, i v bazénu u cyklostezky. Respektujeme individuální potřebu spánku. Součástí programu jsou výtvarné činnosti, keramika, soutěže a na závěr odměna. Kapacita je omezena, pořadí určuje doručení přihlášky a platba na účet Baby clubu NEMO do konce května!  Č.ú: 43-8150640237/0100. Přihlášky na www.nemoricany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena