MŠ a ZŠ Nemo

1. 9. 2017

Zprávy z MŠ a ZŠ Nemo

Prázdniny nám uběhly a můžeme se ohlédnout za úspěšnými příměstskými tábory. Každý týden jsme se proměnili v cestovatele, kuchaře, archeology nebo čaroděje. Pokud bylo hezké počasí, tak jsme chodili do blízkého bazénu u cyklostezky.

Tímto děkujeme majiteli objektu panu Petráčkovi EMA-rp. s. r.o. a bazénovému centru KOPR POOL s.r.o.

MŠ a ZŠ sídlí v tenisovém areálu v Novém Pacově a tam právě probíhá přístavba domu ke stávající budově. Momentálně je stavba sice pro nás nepříjemná, ale můžeme se těšit na zbrusu novou zahrádku a více prostoru pro MŠ a ZŠ NEMO.

Ve školce máme ještě poslední volná místa do přípravné třídy, kde se zaměřujeme na rozvoj dovedností pro zdárný přechod do ZŠ NEMO. Tato třída podniká výlety i různé akce společně se žáky, aby se děti seznámily s prostředím, kamarády a učiteli. Bilingvní česko-anglická třída MŠ je již obsazena (je možno si podávat přihlášku na další školní rok), ale v případě zájmu mohou být ostatní děti zařazeny do individuální kroužku angličtiny s rodilým mluvčím, který je v NEMU zaměstnán.

Do MŠ přijímáme děti již od dvou let a zájemci se mohou přijít podívat na náš program od 9:30 do 10:30 hod.

Pondělí: Hravá angličtina Wattsenglish

Úterý: keramika a výtvarné činnosti

Středa: tanečky a cvičení

Čtvrtek: hrajeme divadlo

V říjnu 14.10. od 10:00 hod. chystáme velkou sobotní akci, kdy se NEMO promění v Afriku a společně si zabubnujeme a zatancujeme. Rodiče i děti se mohou seznámit s personálem MŠ a ZŠ, programem i obsahem učiva. Mohou podat předběžnou přihlášku do ZŠ NEMO na šk. rok 2018/2019. Předpokládáme 6 volných míst.

Na návštěvu se prosím předem objednejte na tel. 605 541 712 nebo na e-mailu info@nemoricany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena